XS
SM
MD
LG
D.Pejić je postavio novu vest
Polet iz Nakova siguran protiv gostiju iz Čente

Detalj sa meča - foto: D.Pejić

U vikendu za nama na programu je bilo 28. kolo PFL Zrenjanin u kome je Nakovački Polet kod kuće dočekao ekipu Banata iz Čente i ostvario pobedu od 3-1 i teoretski obezbedio učešće u baražu za popunu VFL grupa Istok.

 

Od samog početka utakmice koja je odigrana po izvanredno pripremljenom terenu u Nakovu i prohladnom vremenu domaćin je krenu agilno ka golu gostiju iz Čente. Ređale su se šanse veoma raspoloženih danas hitronogog Radlovića i Zorića ali golman gostiju je takođe bio raspoložen i branio je sve moguće i nemoguće. Pogađali su domaći i okvir gola, tj.Zorić prečka i kad su svi mislili da će se na odmor otići bez pogodaka, Radlović sjajno proigrava kapitena Draganova koji rutinski postiže pogodak za 1-0.

I u drugom delu popularna "Barcelona" drži konce u svojim nogama ali pak gosti dolaze do izjednačenja posle udarca sa šesnaesterca. Posle toga Nakovčani opet prave dosta šansi i opet Radlović beži odbrani gostiju i proigrava Zorića koji postiže pogodak za vođstvo od 2-1. Radlović je i sam imao par šansi da sjajnu igru danas kruniše kojim pogotkom ali mu je nedostajalo koncetracije u završnici ali ipak trećom aststencijom proigrava Kočiša za konačnih 3-1. Zaista sjajna partija Miloša Radlovića koji je juče bio igrač utakmice.

Nakovčani su ovom pobedom teoretski obezbedili učešće u baražu gde će čekati protivnika i PFL Pančevo i pobednik će igrati u VFL Istok naredne takmičarske godine. U preostala dva kola trener Saša Kresoja ima priliku da da šansu igračima sa manjom minutažom i da odmori par igrača koji su celu sezonu izneli najveći teret.

Narednog vikenda Polet gostuje Borcu iz Aleksandrova koji je već ispao i utakmica će biti bez rezultatskog značaja. Utakmica se igra u nedelju u 17.00h.

0 0 pre godinu dana
Poslednja slika
Vlada20 pre 4 dana
Poslednji video
Administrator pre 1 sat