XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

Da da...izgovorite to sto vam je palo na pamet...recite slobodno glasno i jasno.... I Zvezda igra tri za tri.
0 0 juče
Fotoreporter je postavio novu vest
F.K IDVOR stabilno dočekuje novu polusezonu

Vaš fotoreporter je danas na terenima Ade Ciganlije u Beogradu zatekao F.K Idvor u prijateljskoj utakmici sa F.K Crvenka u okviru za nastavak priprema nove polusezone PFL PANČEVO

Trener F.K Idvor gospodin Stevan Cincar nam je rekao da su u toku pojačanja u klubu i da očekuje da Idvor ostane na sredini tabele u sledecoj polusezoni ,kao i toda se nada da ce dogodine možda preći u Vojvodjansku ligu Istok.

Idvor jr trenutno 12 na tabeli sa 15 bodova,a prvu sledecu utakmicu na početku nove polusezone dočekuje Jugoslaviju iz Jabuke.

Prikaži manje
Vaš fotoreporter je danas na terenima Ade Ciganlije u Beogradu zatekao F.K Idvor u prijateljskoj utakmici sa F.K Crvenka u okviru za nastavak priprema nove polusezone PFL PANČEVOTrener F.K Idvor gospodin Stevan Cincar nam je rekao da su u toku pojačanja u klubu i da očekuje da Idvor ostane na sredini tabele u sledecoj polusezoni ,kao i toda se nada da ce dogodine možda preći u Vojvodjansku ligu...
Prikaži sve
0 0 pre 4 dana
Fotoreporter je postavio novu vest
U Zaklapači veliki radovi i pripreme

Danas je na terenima Ade Ciganlije u Beogradu odigrana prijateljska utakmica izmedju F.K Zaklapača i F.K Barajevo u okviru priprema za novu polusezonu.

U razgovoru sa gospodinom Dragoslavom Sapundžićem predsednikom kluba saznali smo da su u toku pripreme za nastavak polusezone,kao i kompletno renoviranje terena.

Gosodin Dragoslav se ponosi svojim igračima od kojih su skoro svi iz Zaklapače. Ne krije ambicije da bi sledece sezone voleo da sa svojim sugradjanima udje u viši rang.Posebno ističe da svoje prvotimce trenira u prijateljskim utakmicama sa jačim klubovima iz viših liga,pominje da su skoro igrali u Kruševcu gde je posle utakmice organizovano druzenje.