XS
SM
MD
LG

Marketing


O nama

Sajt srbijasport.net je srpski sportski internet portal koji promoviše sport u Srbiji putem savremenih informatičkih tehnologija. Na jednom mestu posetioci mogu pogledati najnovije rezultate, tabele, statistiku, timove, uporedne tabele...

Naša sportska baza ima preko 200 000 rezultata, preko 5000 klubova u bazi. Ove sezone pratimo preko 200 domaćih takmičenja u 9 sportova, kroz vesti, tabele statistiku i drugi niz sadržaja vezanih za domaći sport.

Do sada smo imali preko 27 miliona posetilaca na preko 500000 stranica na sajtu. Specifičnost našeg portala, što nas izdvaja od drugih sportskih sajtova je to što imamo saradnju sa sportskim savezima i klubovima, kojima pružamo usluge obrade podataka (rezultata, tabela i sl.). Takođe i svaki posetilac sajta može biti i urednik sajta, može unositi rezulatate, vesti, komentarisati sportska dešavanja i sl. Trenutno imamo preko 2000 aktivnih urednika koji svojim angažovanjem doprinose radu i širenju sajta.

Svojim sadržajem i mogućnostima predstavljamo jedninstven portal na celom internet srpskom sportskom području, i time predstavljamo ogromnu mogućnost za reklamiranje potencijalnim oglašivačima.

Oglašavanje

Za reklamiranje na sajtu obezbedili smo svim potecijalnim oglašivačima atraktivne pozicije po pristupačnim cenama. Ove pozicije obezbeñuju da reklama bude predstavljena velikom broju posetioca.

Pozicije zavise od veličine za oglašavanje koja je na raspolaganju i od sadržaja stranice na kojoj bi se nalazili. Takođe postoji i mogućnost dinamičkog oglašavanja, tj. prilagođavanje reklame nekom specifičnom sportu ili takmičenju, ili prikazivanje samo na stranicama posvećenim tom sadržaju.