XS
SM
MD
LG

Požarevljani se omrsili kraj Ibra

Ribnica u seriji poraza - "musketare" Mladi radnik eliminisao iz Kupa Srbije

I Požarevljani su došli do pobede, doduše u Kupu. Plasirali su se u polufinale nacionalnog Kupa pobedom u Kraljevu, više nego ubedljivom. Ribnica je u prvenstvu pobedila u Požarevcu, ali je večeras kraj Ibra bila više nego bleda, bez ideje, bez kreativnosti, bez ambicije. Gosti su došli na utakmicu bez i jednog trenera!!!, kapiten Gmitrović je obavljao i ulogu stratega i to je uradio više nego dobro. Videlo se u prvom setu da su gosti rasterećeni, ali sa velikom željom da načine preokret u svojoj igri i dođu do trijumfa. Imali su odličan prijem, sjajnu organizaciju napada Maria Medana i briljanatan prolaz Gmitrovića, ali su odličan posao odradili Perović, Stević i Antunović koji je blokom potpuno razoružao Kraljevčane.

U igri domaćih, koji su ponovo bili sa smao deset igrača u zapisniku, mnogo škripi. Od organizacije napada, preko igre u polju, prijema... Zanimljivo da je Luka Kostić tek u drugom delu drugog seta dobio prvu loptu da puca i to od kapitena Todorovića. Za Ribnicu je dobro što je značajnu minutažu imao mladi Raša Čolović i to će se „muskaterima“ isplatiti na duže staze. Kraljevčani su posle večerašnjeg neuspeha u seriji poraza, prilika za preokret pruža se u subotu kada kraj Ibra gostuje više nego kvalitetni Karađorđe.

RIBNICA – MLADI RADNIK 0 – 3 (22-25, 16-25, 22-25)

Dvorana: „Kutija šibica“ na Ibarskom keju Gledalaca: 300 Sudije: A. Petrović (Užice) i V. Jović (Kragujevac)

RIBNICA: Stefanović, Todorović 9 (1 bl, 7 gr), Zubljić, Kostić 6 (1 bl, 3 gr), Aleksić, Gajović 6 (1 bl, 2 gr), Miljković (libero), Čolović 1, Bojović 16 (7 gr), Živanović 1 Trener: M. Živanović

MLADI RADNIK: Ranković, Kljajić, Perović 8 (1 bl), Medan 1(bl), Savić 7 (2 bl, 2gr), Ilić, Gmitrović 21 (5 sg), Micić, Lazarević, Stević 8 (2 bl, 1 as, 2 sg), Marković, Antunović 7 (5 bl, 4 gr), Trifunović (libero 1), Ranđić (libero 2)