XS
SM
MD
LG
28.02.2024 Administrator

Selektor Bregar: Obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe

Selektor Bregar sa reprezentativkama Srbije - foto: Grad Zrenjanin/RSS

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra će od 18 časova u Kristalnoj dvorani dočekati selekciju Crne Gore u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tim povodom, danas je u Gradskoj kući u Zrenjaninu održana konferencija za medije, kojoj je prethodio prijem u kabinetu gradonačelnika, gospodina Sime Salapure. Uz selektora Bregara i reprezantativke Jovanu Risović i Sanju Radosavljević, delegaciju Rukometnog saveza Srbije predvodio je generalni sekretar, gospodin 

Selektor Uroš Bregar istakao je još jednom gostoprimstvo i dobre uslove za boravak i odigravanje utakmice u Zrenjaninu, podsećajući da je naša reprezentacija ovde uvek ostvarivala dobre rezultate. 

Dobro se ovde osećamo, kvalitetno treniramo, imali smo uoči ove utakmice četiri treninga do sada u Zrenjaninu. U tim su se vratile kapiten Jovana Risović i Marija Petrović, koje nisu igrale na Svetskom prvenstvu, imali smo i manjih zdravstvenih problema, a što se sutrašnje utakmice tiče, pred nama je dobro organizovan i jak protivnik kog dobro poznajemo. Napravili su dobar rezultat na poslednjem svetskom i evropskom prvenstvu i sigurno da će nam puno značiti podrška publike, koju ovim putem pozivam da nas bodri. Obećavam da ćemo se boriti i dati sve od sebe, kako bi se na kraju zajedno radovali”, poručio je selektor Bregar.

Kapiten našeg tima, golman Jovana Risović, takođe je srećna što su reprezentativke Srbije opet u Zrenjaninu, jer je na svakoj utakmici do sada atmosfera bila dobra, uz punu halu.

Nadam se da će tako biti i sutra, da će nas publika voditi do tog nekog pozitivnog rezultata koji nam je preko potreban pred poslednje dve utakmice u aprilu. Crna Gora je kvalitetna ekipa, u ovom sastavu je vež duže vreme, igraju čvrstu odbranu i nadam se da ćemo moći da im pariramo na najbolji mogući način i na kraju slaviti”, rekla je Risović. 

Sa svojom saigračicom usaglasila se i Sanja Radosavljević.

Uvek su nam navijači ovde davali “vetar u leđa” i bili sjajna podrška na terenu”, istakla je pouzdana krilna igračica naše reprezentacije. 

Vukosava Đapić Atanacković pozvala je sugrađane, u ime Grada Zrenjanina i Sportskog saveza grada, da sutra pomognu našim reprezentativkama u nastojanjima da zabeleže pobedu u ovom meču.

”Svakako možemo da budemo “igrač više”, a napomenula bih da je cena ulaznice simboličnih 100 dinara i da će sav prihod biti usmeren u humanitarni fond “Sportom za bolje sutra!”