XS
SM
MD
LG

Fudu pobedio u derbiju protiv Sloge iz Ćićevca.

Fud           2 

Sloga (Ć) 0


Brus- Gradski Stadion, Gledalaca: 100, Sudija : Miloš Grujičić ( Kragujevac)7,Strelci: Dalibor Čalovejić u 51, Pavlović 88 min iz penala. Žuti kartoni: N.Nikolić,Simić (Fud),Vujić,M. Pešić,D.Stanojević ( Sloga). Crveni kartoni: Simic( Fud).


Fud: Jovanović 7,Dar.Čalovejić 7( Vukojević-),N.Nikolić 7,Dal.Čalovejić 7,5(Terzić-),Ignjatović (Rakićević -),Vracarević 7,Obradović 8,Pavlović 7, 5,Mitrovic 7,Zdravković 7( M.Nikolić 7),Simić 6,5.


Sloga (Ć) : Rajić 7,Vujić 6,5M.Pesić 6 ,D.Stanojević 6,5,Radosavljević 6, N.Stanojević 6( A.Pešić 6) ,Sljivić 6( Vlajković 6,5),Jovanović 6,5,Tazić 6,5,Mi. Ristić 6,Maksimović 6,5.

Igrač Utakmice: Obradović (Fud).


Fud je u derbiju 8 kola savladao veoma dobru ekipu Sloge iz Ćićevca.Iako su  od 18 minuta igrali sa igracem manje posto je drugi zuti karton i crevni dobio kapiten Simić uspeli da pobede.Imali su domaći i fudbaleri dosta šansi a najbolju je imao Zdravković u prvom poluvremenu ali je njegov sut golman gostiju maestralno brani. U drugom poluvremenu domaćin je nastavio da napada gol gostiju a gosti  se veoma dobro branili. Fud je poveo u 51 minutu prelepim golom Čalovejića koji je šutom sa 25 metara u stilu vrsnih strelaca postigao prelep gol za 1:0. Pobedonosni gol je postigo u 88 minutu  Pavlović  iz penala  kada je u šesnaestercu gostiju oboren Milivoje Nikolić. Posle ovog kola Fud je i dalje na prvom mestu i im šest boda vise od drugoplasirane ekipe Kupci.