XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
63%
24%
13%
Tipovanja
1
X
2
2
0
0
Utakmica tipovana 2 puta

19
OFK Bačka
0
20
Čukarički
0
21
TSC
0
15
Zlatibor
0
16
OFK Žarkovo
0
17
Proleter
0
Mladost
Voždovac
Radnički (N)
Rad
Proleter
Metalac
Radnički 1923
OFK Bačka
Dinamo
Kabel
Izveštaj utakmice
Čukarički preko Žarkovaca do osmine finala Kupa Srbije
25.09.2019 FK Čukarički

Čukarički preko Žarkovaca do osmine finala Kupa Srbije--

Čukarički – OFK Žarkovo 3:1 (3:0)

 

Strelci: 1:0 – Đurić autogol u 9, 2:0 – Tedić u 22, 3:0 – Tedić u 32, 3:1 – Čudić u 72. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 450. Sudija: Miloš Đorđić. Pomoćnici: Aleksandar Stanojković i Giran Stanojević. Žuti kartoni: Škorić, Petrović, Šiškov, Đurić (Žarkovo).

ČUKARIČKI: Petrović, Docić (od 46. Stojanović), Tedić (od 46. Lukić), Kamenović, Mićin, Kajević (od 54. Veličković), Aleksić, Ostojić, Nikčević, Šapić, Birmančević.

OFK ŽARKOVO: Kirovski, Milošević, Čubrilo, Đurić, Šiškov (od 46. Perić), Lukić, Čudić, Škorić (od 69. Tasić), Ilić, Petrović (od 46. Babić), Aničić.

Čukarički je ostvario plasman u osminu finala Kupa Srbije, posle pobede nad komšijama iz Žarkova ¬– 3:1. Još u prvom poluvremenu rešene su dileme oko prolaska u narednu rundu, domaći su poveli autogolom Đurića u devetom minutu, a potom je dva puta pogađao Tedić, u 22. i 32. minutu. Žarkovci su iskoristili pad u igri domaćih, pa su postigli počasni pogodak u 72. minutu preko Čudića.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović je u prvom kolu Kupa Srbije na teren izveo kombinovani sastav. Šansu je na golu ponovo dobio Petrović, koji je debitovao minulog vikenda u pobedi protiv Mladosti, a od starta na terenu su bili i Kamenović, Mićin, Aleksić, Nikčević (na ovom meču desni bek) i Birmančević...

Prvu šansu su imali domaći, već u drugom minutu, no Mićin je šutirao iz prve preko gola Kirovskog, sa desetak metara. Dva minuta kasnije još bolja prilika, posle solo prodora po levoj strani, Birmančević je pogodio stativu. U devetom minutu Brđani su poveli, posle dobrog prodora i centaršuta Mićina po desnoj strani, Đurić je sa šest metara nesrećno skrenuo loptu u svoju mrežu – 1:0.

U 22. minutu belo-crni su duplirali prednost. Ovoga puta je to bio napad po desnoj strani, loptu je u peterac rivala ubacio Birmančević, jedan igrač Žarkova je izbio loptu, ali samo do Tedića, kojem nije bilo teško da je ubaci u već praznu mrežu – 2:0. Četiri minuta kasnije još jedna lepa akcija domaćih, posle dodavanja Birmančevića šutirao je Kajević sa 20 metara, ali je bio neprecizan.

Već u 32. minutu Čukarički je imao tri gola viška. Bila je to jednostavna akcija, u kontri je Mićin prelepo iza leđa odbrane proigrao Tedića, koji je sa 15 metara manirom vrsnog golgetera savladao Kirovskog – 3:0. Igrali su Žarkovci otvoreno, a jednu od boljih prilika imali su u 40. minutu, ali se Petrović nije najbolje snašao u završnici. U poslednjem minutu prvog poluvremena još bolju šansu imao je Aničić, ali je bio neprecizan sa 15 metara.

U poluvremenu Veselinović je umesto Docića i Tedića na teren poslao Luku Stojanovića i debitanta u dresu Čukaričkog Viktora Lukića. Odličnu šansu u nastavku imalo je Žarkovo, ali je u 54. minutu Petrović maestralno odbranio udarac Aničića sa 12 metara. Slično je bilo i pet minuta kasnije, isti akteri, Petrović je prelepo odbranio šut Aničića iz slobodnog udarca sa 25 metara.

U 70. minutu odlična akcija Lukića i Aleksića, razmenili su dupli pas, a ovaj drugi je šutirao, no Kirovski je taj udarac ukrotio. U 72. minutu Žarkovo je smanjilo rezultat. Bila je to vrlo lepa akcija, koju je započeo Babić, prosledio je loptu ka Aničiću, ovaj je ubacio u peterac Čukaričkog, a tamo je Čudić bio brži od Nikčevića, pa je sa četiri metra lako savladao Petrovića – 3:1.

U 79. minutu lepa akcija Brđana, Birmančević je lepo uposlio Stojanovića, koji je sa 13 metara bio za malo neprecizan. U 85. minutu pokušao je i Birmančević, gađao je u rašlje sa 17 metara, ali je Kirovski bio odličan.

Kup Srbije Kup Srbije Kup Srbije Čukarički OFK Žarkovo
Međusobne utakmice
2019-2020
25.09
18:00
Čukarički
OFK Žarkovo
3
1

Uporedni rezultati

Čukarički
 
OFK Žarkovo
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
3 (3) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 3 (0)
+2 (+2) gol razlika na utakmicama -2 (0)
100% (100%) Uspešnost 0% ()
Pedja 11 i još 1 korisnika su tipovali utakmicu