XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
61%
15%
24%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


5
Proleter
21
 
6
Borac
21
7
Jedinstvo Putevi
21
 
6
Borac
21
7
Jedinstvo Putevi
21
8
Bežanija
20
Proleter
Sloga (K)
Teleoptik
Donji Srem
Mladost (L)
Mladost (L)
Dolina
Smederevo
OFK Beograd
Radnik
IzveŔtaj utakmice
PLS: Borac - Jedinstvo Putevi 2:0
Blizu 2000 gledalaca je posmatralo dobru fudbalsku predstavu na zatvaranju jesenje polusezone. Borac je zasluženo savladao Jedinstvo Puteve sa 2:0, posle velike borbe tokom svih 90 minuta. Najslabiji akter na terenu bio je teatralni i tendeciozni sudija Ćeramilac, koji je u jednoj fer i korektnoj utakmici pokazao čak deset žutih kartona, ali su se igrači oba tima i gledaoci izdigli svojim ponašanjem iznad njegove arbitraže, koja je za cilj imala da se stavi u glavnu ulogu, sa samo njemu znanim epilogom. Pored pobede naš klub je stavio primedbu na arbitražu u zvanični protokol utakmice.

Najlepši momenat na utakmici je viđen u 9.minutu. Rašković je idealno centrirao sa desne strane, a Jevtović evro golom dovodi Borac u vođstvo. Mladi napadač je volej udarcem pogodio suprotan ugao Mišićevog gola, koji je bio nemoćan u ovoj situaciji.

IMG_2709

U 19.minutu Maslać je neprecizan nakon udarca iz ugla, jer lopta završava pored desne stative. U 36.minutu pokušao je i danas odlični Dejan Živković sa 25 metara, ali je za malo bio neprecizan. Tri minuta kasnije sjajna kontra Borca. Jevtović centrira, a Zoćević je neprecizan sa tri metra. Poslednju zanimljivu situaciju u prvom poluvremenu beležimo u 42.minutu kada je neprecizan bio Šunjevarić.

IMG_2706

Glavnu ulogu na početku drugog poluvremena ima sjajni golman Borca Nikola Petrić. U 49.minutu Leposavić topovski šutira sa 25 metara, Petrić vrhovima prstiju izbacuje loptu u korner. Nakon udarca iz ugla Paunović šutira glavom sa deset metara, ponovo je Borčev golman na mestu. U 52.minutu stopostotna prilika za goste. Leposavić topovski šutira sa sedam metara, a Petrić maestralnom intervencijom spašava svoj gol. Uzvraća Borac preko Raškovića u 56.minutu, ali Mišić zaustavlja njegov udarac. U 61.minutu Jevtović odlično upošljava Zoćevića, koji pravi potez više i odlična prilika odlazi u nepovrat. Minut kasnije pokušava i Živković nakon sjajnog driblinga, Mišić je na mestu. U 80.minutu Rašković izvodi slobodan udarac sa 20 metara, ali Borac nema sreće. Lopta se odbija od prečke gola gostiju koji kreću u kontra napad i umalo da izjednače. U 82.minutu gosti su bili blizu izjednačenju. Paunović šutira, a Maslać izbacuje loptu sa same gol linije.

Pitanje pobednika je konačno rešeno u 90.minutu. Sjajna kontra Borca, Raškovića ruši Mišić, a Ćeramilac pokazuje na belu tačku. Đoković je siguran i svojim četvrtim golom u ovoj sezoni postavlja konačnih i zasluženih 2:0.

IMG_2714

“Nama se ponavljaju iste greške na gostovanjima. Ne koristimo prilike i dobru igru, a potom bivamo kažnjeni. Imali smo nekoliko izglednih situacija u drugom poluvremenu. Čestitam Borcu na zasluženoj pobedi i želim povratak u superligu“ - rekao je Ivan Janjić trener Užičana.

“Teška utakmica u koju smo ušli pod imperativom pobede. U prvom poluvremenu smo gospodarili terenom, posebno nakon sjajnog gola Jevtovića. U nastavku pad u igri koji je mogao skupo da nas košta, ali je naš golman nekoliko puta izvanredno intervenisao, kao i igrači iz odbrane. Bitno je da smo pobedili i ostali u trci za jednu od pozicija koje vode u superligu. Još jednom čestitke igračima i zahvalnost publici koja je ponovo bila uz nas“ - zadovoljan je bio trener Borca Bogić Bogićević.

IMG_2719

PRVA LIGA SRBIJE 15.kolo: BORAC – JEDINSTVO PUTEVI 2:0  (1:0)

Stadion kraj Morave, gledalaca 2000. Glavni sudija Radovan Ćeramilac, pomoćnici Zoran Janićijević i Miroslav Lazić(svi iz Beograda).

Strelci: Jevtović u 9. i Đoković iz jedanaesterca u 90.minutu.

Žuti kartoni: Boranijašević, Maslać, Jovičić, Zoćević, Rašković(Borac), Mišić, Đurić, Čančarević, Paunović i Jeremić(Jedinstvo Putevi).

BORAC: Petrić, Boranijašević, Živković, Maslać, Đoković, Jovičić, Šunjevarić, Zoćević(Jovančić), Nikolić, Rašković(Mašović) i Jevtović(Radanović).

JEDINSTVO PUTEVI: Mišić, Nikodijević, Gojković, Đurić, Pjević, Petrović, Arsić, Čančarević, Paunović, Živanović(Jeremić) i Leposavić.

 

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Borac Jedinstvo Putevi
Međusobne utakmice
2013-2014
28.05
17:00
Jedinstvo Putevi
Borac
1
2
23.11
13:00
Borac
Jedinstvo Putevi
2
0

2012-2013
26.05
17:00
Borac
Jedinstvo Putevi
3
1
17.11
13:00
Jedinstvo Putevi
Borac
1
0

Uporedni rezultati

Borac
 
Jedinstvo Putevi
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
3 (2) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 3 (1)
7 (5) Dati poeni 3 (2)
3 (1) Primljeni poeni 7 (2)
+4 (+4) gol razlika na utakmicama -4 (0)
75% (100%) UspeŔnost 25% (50%)
Nema rezultata