XS
SM
MD
LG

Održana sednica Izvršnog odbora FSRIS

Fudbalski savez Regiona Istočne Srbije održao je danas 10. sednicu Izvršnog odbora. Na bogatom dnevnom redu između ostalog našle su tačke vezane za razmatranje i usvajanje finansijskog poslovanja u protekloj godini, a usvojen je i finansijski plan za 2024. godinu. Konstatovano je da je uprkos velikim ulaganjima kako u kompletnu rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje novih prostorija, takođe i značajnu pomoć klubovima u više navrata, Savez pozitivno poslovao u protekloj godini. Ovom prilikom usvojeni su izveštaji o godišnjem popisu, a usvojeni su i kalendari takmičenja mlađih kategorija i ženskih liga.

Na dnevnom redu našli su se i izveštaji sa održanih seminara službenih lica Srpske, Zonskih i futsal liga, kao i izveštaji o održanim konferencijama klubova koji su usvojeni jednoglasnim odlukama. Usvojena je i odluka da se sklopi saradnja sa Erimom o nabavci zvaničnih lopti FSRIS, sa žigom saveza, kojima će se igrati naredne sezone Srpska lige i Zone.

Takođe, biće još vrlo lepih novina u Srpskoj ligi poput naziva lige na ramenu, zatim "highlights" kreće već od ove polusezone i ažurnije vođenje Youtube kanala. Doneta je jednoglasno odluka da se uđe u proceduru nabavke posebnih pehara za prvaka Srpske lige i pobednika Kup takmičenja koji će biti prelazni. Odlučeno je, takođe, da se ovogodišnje finale kupa FSRIS odigra na novom stadionu u Leskovcu.

Izvor: fsris.org.rs