XS
SM
MD
LG

Memorijal "Zoltan Nađ Čampika" – 6. dan: Beriša postigao 100. gol!

Ekipa Vuksa spid Novi Beograd - foto: G. Lazić

Jubilarni 100. gol na aktuelnom Memorijalu "Zoltan Nađ Čampika" postigao je Emran Beriša, ali je njegov pogodok samo ublažio poraz petrovoselske ekipe "Mi nismo anđeli" u okršaju sa "Dragon bal Junajtedom" iz Turije. Jer, Turijci su pobedili u prvoj utakmici šestog dana turnira u malom fudbalu rezultatom 2:1.

- I u subotu smo jedva uparili tri utakmice, pa smo nedelju odredili da bude slobodan dan. Nastavljamo trku u ponedeljak po redovnom programu od četiri utakmice tokom večeri. Biće izuzetno dobrih utakmica i očekujemo još veći broj gledalaca, u ime organizatora atraktivne sportske manifestacije u Bačkom Petrovom Selu veli Goran Lazić.

U drugoj utakmicu subotnjeg programa bečejska ekipa Vuksa spid Novi Beograd savladala je kadete AFK iz Ase rezultatom 4:2, a u poslednjoj iste večeri bili su bolji i od petrovosleske ekipe Janoš Žolnai Žole sa 8:4. Tako je subota bila talična za ekipu Viksa spid Novi Begrad.

Posle šest dana odigrane su 22 utakmice i postignuto je ukupno 118 golova golova. U subotu se na tri utakmicemreža zatresla 21 put, čime se zadržao prosek od pet golova po utakmici.

U ponedeljak se igra sedmi dan turira. Od 20 sati sastaju se Kancelarija za mlade opštine Bečej – Janoš Žolnai Žole, od 20,45 Maćika Križak Novoselvi (Bečej) –Eurosvit NK automobili, od 21,30 Fortuna Sukur Metal (Bečej) – Severtrans (Senta) i od 22,15 Fortuna Sukur Metal – Dragon Bal Juajted (Turija).