XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Remi "plavo-belih" u Velikim Crljenima

03.11.2019 OFK Beograd

Igrači OFK Beograda remizirali su u Velikim Crljenima kraj termoelektrane "Kolubara A" rezultatom 1-1, a strelac za Beograd bio je Veličković. Po oblačnom, hladnom i vetrovitom vremenu koje se kasnije razvilo u kiÅ”u, OFK Beograd je na poluvremenu vodio sa 1-0, bio bolji takmac u prvih 45 minuta, ali je u nastavku prikazao znatno loÅ”iju partiju, primio pogodak, tako da je krajnji rezultat realan.

I na ovoj utakmici "plavo-beli" su bili desetkovani jer su igrali bez nekoliko veoma bitnih igrača za tim. U protokolu nije bilo Lazovića, Milovanovića, Kukoljca i Lepovića.

Ā 

Najbolje Å”anse u prvom periodu igre "plavo-beli"Ā  su imali preko Iva koji je dobio Å”ansu da predvodi napad od samog početka utakmice. Domaći igrači su jedan od tih pokuÅ”aja plavokosog ofanzivca neutralisali tek blizu gol-linije.

U 34. minutu Veličković konačno kruniÅ”e pogotkom dobru igruĀ "plavo-belih" kada nakon kontre, u duelu jedan na jedan, uspeva da matira domaćeg golmana Grčića.

U drugom poluvremenu domaćin samo nakon tri minuta igre preko Mitrovića postiže izjednačujući pogodok i postavlja konačan rezultat. Imali su domaći joÅ” nekoliko izglednih prilika, ali mreže su do kraja utakmice ostale mirne.

Ā 

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd TEK Sloga OFK Beograd
Goran112 i joÅ” 8 korisnika su tipovali utakmicu