XS
SM
MD
LG

"Brzi voz" jači za petoricu fudbalera

Novajlije Božidar Šobat, Irfan Zulfić, Aleksandar Stojanovski, Aleksandar Javor i Vukašin Marković

Fudbaleri srpskoligaša Dinamo 1945 jesenji deo sezone završili su na dvanaestom mestu i imaće nimalo lak zadatak da sačuvaju srpskoligaški status. Pod vođstvom trenera Gorana Mrđe i njegovih saradnika počeli su sa treninzima na svom stadionu gde imaju odlične uslove za rad. Rukovodstvo kluba na čelu sa sekretarom Radomirom Isailovićem i direktorom Stevanom Cakovićem vredno radi na dovođenju pojačanja u ovom prelaznom roku kako bi stvorio jača konkurencija u timu sa Tamiša. Klubu su pristupili petorica fudbalera povratnik nekadašnji kapiten Aleksandar Stojanovski (Nemačka), Vukašin Marković, Aleksandar Javor, Irfan Zulfić (Borac Sakule) i napadač Božidar Šobat (Trepča).

- Doveli smo potrebna pojačanja i očekujem da će oni svojim iskustvom, dobrim igrama doprineti da napravimo bolje rezultate na proleće. Prelazni rok je tek počeo i što se tiče još novih igrača u planu su kako bi imali što jaču konkurenciju u timu - rekao je Mrđa.

Iskusni vezista Božidar Šobat koji je nastupao za Metalac, Mokra Gora, OFK Vršac, Železničar (Pančevo), Trepču i inostranstvu Nemačkoj rekao je:

- Drago mi je da sam došao u Pančevu i posle razgovora sa trenerom Mrđom sa kojim sam sarađivao brzo sam prihvatio poziv. Dobro sam upoznat sa timom gde mnoge igrače poznajem od ranije i verujem da ćemo svi zajedno doprineti dobrim rezultatima "brzog voza" u nastavku sezoni.

Povratnik u timu Pančevaca je nekadašnji kapiten Aleksandar Stojanovski koji je nosio dres i prvoligaša Zlatibora rekao je:

- Posle šest meseci igranja u Nemačkoj vratio sam se u svoj klub i drago mi je da ću ponovo sarađivati sa iskusnim trenerom Mrđom. Moje je da dobro radim na treninzima i želim da se nametnem dobrim igrama i golovima kako bi ostvarili što bolju poziciju na tabeli.