XS
SM
MD
LG

Snežne čarolije Goča

Na maloj stazi na Goču proteklog vikenda održan je 4. po redu „Memorijal Miša Milenković“ koji je okupio 75 takmičara iz nekoliko klubova iz Srbije. Takmičenje se odvijalo u veleslalomu u pet kategorija, a 10 takmičara Smučarskog kluba „Goč“ iz Kraljeva osvojilo je pet medalja. Luka Lazović je kod mlađih cicibana osvojio prvo mesto, dok je u istoj kategoriji Jovan Đorović bio drugi. Kod mlađih cicibanki Milica Milićević je zauzela treće mesto.

U konkurenciji mlađih pionira Luka Radulović je bio drugi, a njegov klupski drug Veljko Đorović u istoj kategoriji zauzeo je treće mesto.

- Za nas je u ovom trenutku najvažnije da smo više nego uspešno organizivali memorijal, nastavili jednu lepu tradiciju i sećanje na našeg predsednika kluba i istaknutog sportskog radnika Mišu Milenkovića. To je najmanje što možemo da uradimo njemu u čast. Što se tiče samog takmičenja, skijaši Goča su ostvarili mnogo bolje rezultate nego pre sedam dana na Goliji, vidi se da je forma u usponu, a posebno raduju nastupi debitanata, dečaka i devojčica koji su na Goču se prvi put pojavili na takmičenju. Imamo razloga da verujemo da ćemo do kraja skijaške sezone biti još bolji i našem klubu i gradu doneti još mnogo medalja – naglasio je Đorđe Simić trener mladih takmičara SK Goč iz Kraljeva.

Najuspešnija ekipa, na nikada masovnijem „Memorijalu Miša Milenković“, bila je Planinarsko sportsko društvo „Zlatar“ iz Nove Varoši.