XS
SM
MD
LG

KMF Aranđelovac na početku priprema ugostio prijatelje iz Barajeva

Ekipe pred početak utakmice - foto: G.Manojlović

KMF Aranđelovac je počeo pripreme za drugi deo sezone sa željom za nastavkom uspešnih igara iz jesenjeg dela, a ukoliko se poklope i dobri rezultati, plasmanom u Treću ligu Srbije - grupa ˝Zapad˝. Prvu pripremu utakmicu su odigrali na domaćem terenu protiv sportskih prijatelja iz Barajeva, KMF Solunac, koji na pola prvenstva zauzima treće mesto u Trećoj ligi Srbije - grupa ˝Beograd˝.

Bez obzira što je utakmica bila prijateljska i sa idejom da se igrači obe ekipe uvedu u sezonu, obilovala je čvrstim duelima, naravno u duhu fer-pleja, kao i lepim pojedinačnim potezima igrača obe ekipe iz kojih je proisteklo sijaset tečnih i organizovanih  napada. Krajnji rezutat 10:4 je možda previsok, ali odslikava raspoloženost domaćih futsalera da čestim taktičkim promenama igre i kontrolisanjem ritma, realizuju većinu prilika.

Ovom prilikom ćemo apostrofirati atipičan pogodak za domaćina, kada je golman Mastilović preko celog terena uposlio Bogdanovića, a ovaj glavom sproveo loptu u mrežu, zatim golove Aranđelovčana nakon solo prodora Kamatovića, kao i lepu akciju cele ekipe kod realizacije Pavlovića. Za gostujuću ekipu divne pogotke su udarcima sa distance postigli N.Petković i Nikolić. Obzirom da je utakmica relativno kasno zakazana, nije bilo više od desetak gledalaca, ali su se klubovi dogovorili za još jedan meč, pa će ljubitelji futsala u Aranđelovcu o terminu odigravanja biti blagovremeno obavešteni.

KMF ARANĐELOVAC - KMF SOLUNAC 10:4 (5:2)

SALA: SRC Šumadija. GLEDALACA: 10. STRELCI: Pavlović - 3, Jovanović - 2, Terzić - 2, Kamatović, Bogdanović i Stefanović (Aranđelovac), N.Petković - 2, Stošić, A.Petković i Nikolić (Solunac). 
ARANĐELOVAC: Mastilović, Jovanović, Terzić, Kamatović, Pavlović - rezerve: Bogdanović, Stefanović, Kačarević - trener: G.Manojlović
SOLUNAC: Janković, Anđelić, Nikolić, N.Petković, A.Petković - rezerve: Gogić, Stošić - trener: N. Mirković.