XS
SM
MD
LG

Poraz nekompletnih Aranđelovčana

Detalj sa utakmice - foto: Dejan Dimitrijević

Kao i na predhodom gostovanju, ekipa KMF Aranđelovac iz razno raznih razloga otišla je u Osečinu sa samo šest igrača. Dočekala ih je za borbu veoma orna ekipa Braće Nedić, želeći da se iskupi za prošlonedeljni poraz na Ubu, koji im je inače prvi u dosadašnjem toku takmičenja.

Utakmica je počela kanonadom golova gde je za 9 minuta postignuto po dva pogotka na obe strane. Već u prvom minutu domaćin koristi smušenost u postavci gostiju i iz lepe akcije stiže u vođstvo golom Bogdanovića. Na iznenađenje 50-ak domaćih navijača, gosti vrlo brzo iz dve skoro istovetne akcije u tranziciji postižu dva pogotka, strelci su Starčević u 4. i Marković u 8. minutu. Vođstvo Aranđelovčana je bilo kratkog daha, domaći su poravnali već sledećeg minuta, a strelac je bio Mitrović, posle greške gostujuće odbrane. Nakon eksplozivnog početka došlo je do smirivanja igre sa obe strane gde domaćin jalovo napada, a gosti se organizovano brane i vrlo opasno iz kontranapada ugrožavaju protivnički gol, propustivši par dobrih prilika.

Drugo poluvreme je nastavljeno u istom maniru i ponovo Aranđelovčani ne koriste nekoliko izrazitih šansi. Tako je bilo sve do 5 minuta pred kraj, kada umor kod igrača gostiju uzima danak, te u roku od tri minuta primaju tri gola. Pad koncentracije i lošu postavku odbrane gostiju Osečani surovo kažnjavaju golovima Bogdanovića, Stanišića i Ignjatovića i dolaze do nedostižnih 5:2.

Rezultat na kraju, po prikazanom na terenu, je možda previsok. Međutim, to je cena najblaže rečeno, neposvećenosti i ne prihvatanja obaveza od strane momaka iz Aranđelovca, koji konstantno kubure sa igračkim kadrom kada igraju van svog grada. Ovim se naravno ni najmanje ne umanjuje zaslužena pobeda veoma korektne i dobre ekipe KMF Braća Nedić i povratak na prvo mesto na tabeli. Narednog vikenda Aranđelovac dočekuje, u derbiju Šumadije, Karađorđe iz Rače, dok će Braća Nedić biti gosti ekipe Bezbednost 192 u Valjevu.

BRAĆA NEDIĆ - ARANĐELOVAC 5:2 (2:2)

SALA: SC Osečina. GLEDALACA: 50. SUDIJE: Milić Vladimir i Milovanović Goran. STRELCI: Bogdanović 1. i 35, Mitrović 9, Stanišić 36. i Ignjatović 37.min (Braća Nedić), Starčević 4. i Marković 8.min (Aranđelovac).

BRAĆA NEDIĆ: Savić, Bogdanović, Jovanović, Bajić, Mrkonjić - rezerve: Ignjatović, Milanović, Stanišić, Nikolić, Mitrović.
ARANĐELOVAC: Mastilović, Stevanović, Pavlović, Starčević, Dobričić - rezerva: Marković.


Euro-lider 3 : 3 Bezbednost 192
Braća Nedić 5 : 2 Aranđelovac
Karađorđe 2015 3 : 3 Kareli
Flash 3 : 2 Karanovac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Braća Nedić 5 4 0 1 12
2 Kareli 5 3 2 0 11
3 Euro-lider 5 2 1 2 7
4 Zenon 4 2 0 2 6
5 Aranđelovac 4 2 0 2 6
6 Bezbednost 192 4 1 2 1 5
7 Karađorđe 2015 4 1 1 2 4
8 Karanovac 5 1 0 4 3
9 Flash 4 1 0 3 3