XS
SM
MD
LG

Uknjižen i Karanovac

Detalj sa prošlosezonske utakmice između Aranđelovca i Karanovca

U pohodu na viši rang, Aranđelovac je gostovao u Vranešima ekipi Karanovca i neočekivano teško dobio utakmicu. Zbog razno raznih, opravdanih razloga, gosti su nastupili sa samo šest igrača, nasuprot domaćinu koji je ovoga puta bio sa ispunjenim rosterom. I pored toga kvalitet je evidentno bio na strani gostiju, što se i videlo u toku prvog poluvremena, koje je završeno bez golova. Aranđelovčani su imali nekoliko kolosalnih prilika koje nisu iskoristili, dok su Kraljevčani iz samo jedne opasnije akcije pogodili stativu.

Drugi deo susreta nastavljen je u istom ritmu, s tim da gosti pogotkom vrlo brzo rešavaju jednu kontru, strelac je Tešić u 24. minutu na dodavanje Dobričića. Domaći brzo reaguju i već u sledećem napadu nakon solo akcije, Ignjatović postiže lep pogodak. Pad koncentracije gostiju koristi Anđelković u 25. minutu i matira golmana gostiju, sada Karanovac prelazi u vođstvo.

Da su Aranđelovčani zasluženo na prvom mestu vidi se u nastavku meča, kada su u istom minutu iz slobodnog udarca preko Dobričića poravnali rezultat. Iako u skraćenoj rotaciji gosti žestoko atakuju i stvaraju, ali i propuštaju nekoliko izrazitih prilika. Pripretili su doduše i domaći, ali je sve njihove šuteve neutralisao pouzdani Mastilović.

Nakon tih promašaja sa obe strane, gosti napokon postižu pogodak u 32. minutu i opet prelaze u vođstvo. Taj gol je delo lucidnog Marjanovića, koji je nakon oduzete lopte i duplog pasa sa Dobričićem krunisao svoju požrtvovanost. Već u narednom minutu kazneni udarac sa 6 metara sigurno realizuje Dobričić, a kada Pavlović u 36. minutu trese sopstvenu mrežu, Aranđelovčani odlaze na tri gola razlike. Do kraja meča je viđen još po gol na obe strane, domaći su preko Gušanija u 40. minutu postigli još jedan pogodak, dok je konačan rezultat 6:3 za Aranđelovac postavio najbolji igrač susreta Dobričić, neposredno pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

I pored nekoliko čvršćih duela, utakmica je protekla u fer i korektom nadmetanju svih aktera kao i dobrom arbitriranju sudijskog para. Narednog vikenda se igra poslednje kolo, a u derbiju čitavog prvenstva u gradu pod Bukuljom će se odigrati utakmica koja direktno odlučuje koji će tim od naredne sezone nastupati u Trećoj ligi Srbije. Rival Aranđelovcu će biti drugoplasirana ekipa Kareli sa Uba, domaćinu za prvo mesto osim pobede odgovara i remi zbog bolje gol razlike, dok je gostima u igri samo pobeda.

KARANOVAC - ARANĐELOVAC 3:6 (0:0)

SALA: OŠ Branko Radičević-Vraneši. GLEDALACA: 10. SUDIJE: Filipović Jovan i Simović Nenad. STRELCI: Ignjatović 24, Anđelković 25. i Gušani 38.min (Karanovac), Tešić 24, Dobričić 25, 33. (6m) i 40, Marjanović 32. i Pavlović (a.g.) 36.min (Aranđelovac). ŽUTI KARTON: Bogdanović (Aranđelovac).
KARANOVAC: Simović, Gušani, M.Marinković, Janik, Ignjatović - rezerve: V.Marinković, Vujović, Anđelković, Trnavac, Pavlović, Baltić, Velimirović.
ARANĐELOVAC: Mastilović, Marjanović, Tešić, Pavlović, Bogdanović - rezerva: Dobričić.


Karanovac 3 : 6 Aranđelovac
Flash 4 : 2 Bezbednost 192
Karađorđe 2015 5 : 2 Zenon
Braća Nedić 4 : 7 Euro-lider
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Aranđelovac 15 11 1 3 34
2 Kareli 15 10 4 1 34
3 Euro-lider 15 10 1 4 31
4 Braća Nedić 16 10 0 6 30
5 Karađorđe 2015 15 8 2 5 26
6 Bezbednost 192 15 4 3 8 15
7 Zenon 15 4 2 9 14
8 Flash 15 3 1 11 10
9 Karanovac 15 1 0 14 3