XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice
Debakl Petrovoselaca
27.05.2024 V. Jankov

Petrovoselci se obrukali u Njegoševu - foto: V. Jankov

Znalo se da će lider Međuopštinske lige Bačka Topola, Bečej, Vrbas, Mali Iđoš, Srbobran, Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela, imati težak posao u Njegoševu pred zahuktali Proleterom, ali da će doživeti poraz rezultatom 5:1 niko nije očekivao. To se, ipak, dogodilo i sada se drugoplasirana Sloboda iz Stare Moravice, koja je u 18. kolu u gostima savladala Slaviju iz Novog Orahova sa 4:1, primakla na samo pet bodova. Petrovoselci imaju 36, a Sloboda 31. Tu je i trećeplasirani Proleter sa 30 bodova. U utakmici za četvrto mesto, koja je igrana u Pačiru, domaća Bačka je savladala Mladost iz Radičevića rezultatom 4:1 i sada ima 22, a Mlaost je ostala na 19 bodova. U ovom kolu slobodan je bio poslednjeplairani Eđšeg iz Malog Iđoša.

 

Trener Jedinstva Boris Nađ nije mogao da računa na prvog golmana Tibora Erega i mladi Žombor Pastor je pet puta vadio loptu iz mreže. Golgetersku čast lidera spasio je Šandor Mihalec golom iz penala u u 71. minutu (4:1), a dres Jedinstva nosili su: Pastor, A. Stanojev, Kovačev (od 53. Drapšin), Vučković, Milovanov (od 66. Gedelei), Bojanić, D. Stanojev, Mihalec, Anđelković (od 67. Balog), I. Kolompar (od 53. Dabižljević), D. Kolompar (od 32. Deak).

"Mladostaši" su se potajni nadali uspehu u Pačiru i vaćanju na "kotu 4", ali su četiri puta vadili loptu iz svoje mreže. Bačka je povela sa 2:0 i tim rezultatom se otišlo na odmor. U 58. minutu je Minja Ivković iz penala smanjio na 2:1, ali su domaći do kraja postigli još dva gola za konačnih 4:1. Trener Mlaosti Bojan Brankov izveo je u Pačiru sledeći sastav: Olujić, Vojnović (od 80. Božić), D. Jekić, T. Tepić, Radovanović (od 79. Munjin), Vujinović, Đukić (od 79. Nikodinović), S. Milin (od 69. N. Milin), Sadžakov, Ivković, M. Tepić.

U narednom 19. kolu Međuopštinske lige sastaju se Jedinstvo - Bačka, Sloboda - Proleter i Eđšeg - Slavija, dok je Bačka slobodna.

V. Jankov

Niže lige Niže lige MFL Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran Proleter Jedinstvo
Međusobne utakmice
Uporedni rezultati

Proleter
 
Jedinstvo
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
7 (4) Broj utakmica 7 (3)
5 (3) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 5 (2)
20 (14) Dati poeni 9 (4)
9 (5) Primljeni poeni 20 (6)
+11 (+9) gol razlika na utakmicama -11 (-2)
71% (75%) Uspešnost 28% (33%)
Nema rezultata
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača