XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
IzveŔtaj utakmice
OFK Brzi Brod pobedio Timok 1919 na Kraljevici

Po prelepom vremenu za igru danas su na zaječarskoj Kraljevici snage odmerili domaći Timok 1919 i niÅ”ki Brzi Brod u okviru 22. kola Srpske lige "Istok". Za Timok 1919 je ovo bila utakmica ā€žbiti ili ne bitiā€œ jer su gosti iz NiÅ”a bili uz Car Konstantin jedine dve ekipe koje su do danas imele loÅ”iji skor od zaječaraca. Oko 500 ljubitelja fudbala, koji su ovog popodneva izaÅ”li na zaječarsku Kraljevici, videli su bledo izdanje Timoka 1919 i veoma borbenu ekipu Brzi Brod koji su do poslednjeg sudijskog zvižduka ā€žginuliā€œ za svaku loptu.

Ā 

Dlanove golmana gostiju Milana Stefanovića je već u 3. minutu igre dobro zagrejao Nikola Tričković koji je Å”utirao iskosa sa leve strane. Danas veoma raspoloženi Andreja Stamenković je u 14. minutu je Å”utirao sa desetak metara sa leve strane ali pored gola golmana Aleksandra Jovanovića. Nikola Tričković je sredinom prvog dela igre preÅ”ao na desno krilo pa su zaječarci pokuÅ”avali da sa te strane ugroze gol gostiju. U 31. minutu je na njegov centarÅ”ut Mihajlo Jelić glavom Å”utirao pored gola gostiju. Gosti iz NiÅ”a su strpljivo čekali svoju Å”ansu i dočekali je u 37. minutu. Andreja Stamenković, popularni Cici koji je proÅ”le jeseni branio boje Timoka 1919, bio je autor najlepÅ”eg momenta na meču. Fenomenalan Å”ut iz slobodnog udarca u same raÅ”lje golmana Aleksandra Jovanovića ućutao je mnogobrojnu publiku u Zaječaru.

Na startu drugog poluvremena Å ef Stručnog Å”taba Timoka 1919 Vojkan Rajčić, umesto mladog Aleksandra Ilića uveo je u igru iskusnog Dejana MaÅ”ića koji je pokuÅ”avao da poveže konce na sredini terena ali bezuspeÅ”no. Gosti iz ekipe Brzi Brod su se odlično branili i pokuÅ”avali iz brzih kontri da ponovo iznenade domaćina. U 78. minutu nakon greÅ”ke na sredini terena ponovo je lopta doÅ”la do Andrije Stamenkovića koji odlično asistira do Miladina Okičića koji je u situaciji ā€žjedan na jedanā€œ bio uspeÅ”niji od golmana Aleksandra Jovanovića i postigao drugi gol za svoj tim.

Igrači Timoka 1919 su danas izgledali kao ā€žraÅ”timovani orkestarā€œ, uputili su samo jedan udarac u okvir gola i nalaze se u vrlo teÅ”koj situaciji. Od narednog vikenda zaječarcima slede četiri paklena kola sa ekipama koje trenutno zauzimaju prva četiri mesta u Srpskoj ligi ā€žIstokā€œ i biće veoma teÅ”ko da osvoje neki bod. U igri su joÅ” 24 boda ali su Å”anse za opstanak sve manje. Četvrtoplasirani SFS Borac iz Paraćina biće naredni protivnik Timoka 1919.

TIMOK 1919 - BRZI BRODĀ 0:2 (0:1)

ZAJEČAR:Ā Gradski stadion pod Kraljevicom. Gledalaca: 500. Glavni sudija Petar Živić (KruÅ”evac), pomoćnici Milan Milenković (NiÅ”) i Lazar Jovanović (KruÅ”evac). Strelci: Andrija Stamenković u 37. Miladin Okičić u 75. minutu (Brzi Brod). Žuti kartoni: Dejan MaÅ”ić (Timok 1919), Marko Arsić, Mladen ToÅ”ić, Pavle Stojanović, Vanja Pekić, Miladin Okičić i Jovan Jovanović (Brzi Brod).

TIMOK 1919:Ā Jovanović, Cvetković, Ivetić, Petrović, Slavković (Stamenković), Tričković, Jelić (Antunović), Nikolić, Đorđević, Denić (Jeremić), A. Ilić (MaÅ”ić).
BRZI BROD:Ā Stefanović, Stanković, Pekić, Dinić, Stamenković (Crvenković), Stojanović, ToÅ”ić (Veličković), Krstić, Janković (Kostić), Vulić (Jovanović), Arsić (Okičić).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Timok 1919 OFK Brzi Brod
Međusobne utakmice
2022-2023
15.04
16:00
Timok 1919
OFK Brzi Brod
0
2
25.09
15:30
OFK Brzi Brod
Timok 1919
2
1

Uporedni rezultati

Timok 1919
 
OFK Brzi Brod
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
1 (0) Dati poeni 4 (2)
4 (2) Primljeni poeni 1 (1)
-3 (-2) gol razlika na utakmicama +3 (+1)
0% (0%) UspeŔnost 100% (100%)
Nema rezultata