XS
SM
MD
LG

Održane Konferencije klubova za sve tri lige u Alibunaru

Branislav Matijević. Zoran Janović, Dejan Potočan, Gordana Krstić

Alibunaru prvi put su održane zajednički konferencije klubova Područne lige Pančevo, Druge Južnobanatske Zapad i Istok. Na konferenciji.Područne lige Pančevo je bilo prisutno 15 predstavnika klubova jedino nisu bili predstavnici klubova Spartak 1911.Na konferenciji su pored predstavnika klubova bili su vodeći ljudi za narednu sezonu komesar za takmičenje Područne lige Pančevo Zoran Janović, sekretar saveza Gordana Krstić, sekretar FSO Vršac Dejan Potočan, komesar za takmičenje Zapada Branko Stojkovski i komesar za takmičenje Istoka Branislav Matijević.

Konferenciju klubova je otvorio i upoznao je sve predstavnike klubova o novim promenama propozicija i uslovima koje su potrebne za odigravanje utakmica u novoj sezoni Zoran Janović i rekao:

- Pozdravio bih sve prisutne i ispred saveza želim da naglasim da je prošla sezona u svim ligama bila neizvesna i dosta kvalitetna. Prvenstvo startuje 17/18.avgusta bez vanrednih kola i svima želim uspešne rezultate i da sve utakmice prođu u fer i sportskoj borbi. Sve ekipe treba da počnu utakmica sa dva bonus igrača godište 2004 i sve ostalo imate u propozicijama za takmičenje na našem sajtu.-

Pre izvlačenja parova za narednu sezonu komesar za takmičenje Janović koji je punih 10 sezona na ovoj funkciji napomenuo je da klubovi Crvena Zvezda (Pavliš), Glogonj, Radnički (Kovin) i Sloga (Plandište) kao domaćini igraju subotom svoje mečeve.

- Nije bilo većih primedbi od strane klubova i očekujem da će tako biti i ove sezone. Želim da istaknem da svi zajedno trebamo da učinimo da ova sezona bude još bolja i kvalitetnija, da uslovi na stadionu budu još bolji i da sve utakmice prođu u fer i korektnoj igri i neka pobedi bolji.-rekao je Janović.

Jednoglasno su izabrani delegati za Skupštinu FSP Pančevo Slobodan Janković (Crvena Zvezda, Pavliš) i Dragn Ilkić (Spartak 1911).

Parovi prvog kola Područne lige Pančevo koja počinje 17/18.avgusta su: Crvena Zvezda -Spartak 1911, Sloga (P)-Hajdučica, Radnički (K)-Dolina, Banatul-Glogonj, Karaš (K)-Sloga (BNS), Unirea-Budućnost (BB), Vulturul -Tempo, Ševac-Potporanj.