XS
SM
MD
LG

Gligorić odbranio ugled domaćina

Jedino je Dragan Gligorić bio prvi od Bečejaca - foto: V. Jankov

U okviru atraktivne turističke manifestacije „Bečej noću“, prvi put je organizovan turnir rekreativaca tenisera "Bečej OPEN". Igralo se u četiri uzrasne kategorije, a na šljakastom terenu „hrama sportova“ kraj Tisenašlo se ukupno 32 takmičara. Najbrojniji su, svakako, bili Bečejci, ali je samo Dragan Gligorić u kategoriji 55+ uspeo da odbrani ugled domaćina i osvoji titulu prvaka.

U najmlađoj kategoriji 35+ pobedio je Jovica Macavara iz Kule, ZrenjaninacVladimir Brnić bio je najbolji u deset godina starijem uzrastu, a u konkurenciji 65+ samo su dvojica učesnika bila i Dragan Krnjetin je bio uspešniji od Slobodana Komendića iz Bačkog Gradišta.

Očito da je "prvenac" u organizaciji ovdašnjeg Teniskog kluba "Tisa" i Rekreativne veteranske sekcije tenisa u Bečeju, uz podršku lokalne samouprave i Kancelarije za mlade opštine Bečej,uspeo, te se veruje da će ubuduće biti tradicionalan u vreme održavanja manifestacije "Bečej noću", kojom zvanično počinje turistička sezona u najvećem gradu kraj Tise.