XS
SM
MD
LG

Gde je Rade Zirin tu je pobeda

Veoma zanimljiva, borbena, sadržajna utakmica. Bilo je svega i  golova i propustenih šansi i požrtvovanih startova i sjajnih golmanskih intervencija i poništenih golova.

Drugovac je poveo posle akcije u tri poteza, idealna dubinska Rakića, Sale Djuričić je odigrao povratnu na Milić Vladislava koji je matirao Tihomira Markovića. Nedugo zatim bilo je 2 - 0 za goste. Iskosa je iz slobodnjaka centrirao Prgi Veljković loptu je samo okrznuo Marković Radoslav i ona se zakoprcala u mreži.

Badljevica je krenula u ofanzivu i posle centaršuta Cipeta Milojevića Pera Sćepanović je glavom smanjio na 2 -1. U poslednjim momentima prvog poluvremena izjednjačenje domaćima donosi Mića Radojković posle neuspele ofsajd zamke.

I kada se očekivalo da mladja ekipa u drugom poluvremenu dotuče Drugovac desilo se suprotno. Prvo je poništen gol glavom Milanu Veličkovicu jer je lopta upućena iz kornera u letu napustila teren. Ipak nedugo zatim 3 - 2 za goste, sjajan dubinski pas Prgija Veljovića omogućio je Saši Djuručiću laku egzekuciju. Isti igrač postavio je konačnih 2 - 4 sjajnim skokom i udarcem glavom posle majstorski izvedenog kornera Aleksandra Veljkovića Prgija. Saša Djuričić je posle toga pogodio prečku sjajnim šutem a u prvom delu meča stativu glavom.

U ekipi Drugovca svi zaslužuju pohvale za borbenost, od kapitena Milića do mladog Nemanje Živojinovića, koji je nekim potezima nagovestio veliki potencijal. Posebna pohvala ide štoperskom tandemu Veličković -  Rakić a stabilnost odbrani u drugom delu doneo je Profa Stojković. Takodje golman Drugovca Darko Marinković Lama povredjen je branio dve trećine meča.

 


Badljevica 2 : 4 Drugovac
Petrijevac 2 : 5 7. Jul
Podunavac 4 : 1 Lunjevac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Podunavac 3 3 0 0 9
2 7. Jul 2 2 0 0 6
3 Ravni Gaj 2 1 0 1 3
4 Drugovac 2 1 0 1 3
5 Badljevica 3 1 0 2 3
6 Lunjevac 3 1 0 2 3
7 Petrijevac 3 0 0 3 0