XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Makedonci u Bečeju

Dana,  26 i 27.04.2011 godine, kuglaška reprezentacija Makedonije,  izvršit će poslednju proveru pred put u Sarajevo na Svetsko prvenstvo 2011 .

Na novoj kuglani „Vilati sport caffea u Bečeju, Makedonce, svoje „ stare“  prijatelje i kolege će ugostiti proslavljeni ex-YU reprezentativac, nekadašnji svetski prvak i rekorder, Zdenko Pavlic sa selekcijom  „VILIATI sport-“, sastavljenom od samih asova, svetskog kuglanja na čelu sa Zavarkom.

Za selekciju VILIATI sport, igraće pored dva juniora A.Lukač- Srbija i  D.Radoš- Hrvatska, te; Zavarko Vilmoš, Tepša Danijel, Ernješi Robert(ml), Baranj Čongor, Kiš Norbert, Šarkezi Igor, Mušanić Mario, Zapletan Žombor.

Reprezentaciju Makedonije će predvoditi, pored dva juniora i svetske zvezde,  kao što su Benedik, Galjanić, Stoklas, Fučkar, B.Manev, Dimitrovski i Nikolovski sa selektorom Ajdin Mensur i direktorom Aleksandrom Atanasovskim.

Programom je predviđeno da se igraju dve utakmice i to;

Utorak, 26.04.2011 ;

15.00 - dva juniora - Reprezentacija MAKEDONIJE - Selekcija VILIATI sport

16.00 – seniori        - Reprezentacija MAKEDONIJE - Selekcija VILIATI sport

Sreda, 27.04.2011

09.00 - dva juniora i dva seniora - trening reprezentacije MAKEDONIJE

10.00 - seniori   - Reprezentacija MAKEDONIJE - Selekcija MAĐARA iz VOJVODINE

Biće to prava poslastica za ljubitelje kuglanja u regionu, koji budu prisustvovali tom događaju, na najlepšoj i najmodernijoj kuglani u Srbiji- Vilati "Sport Caffe"- u Bečeju, kao i prilika  da se na tim mečevima vidi forma,  kako naših reprezentativaca ,  tako i ostalih igrača iz drugih zemalja.