XS
SM
MD
LG

U Krupnju se ponovo igra odbojka

Posle deset godina pauze od prestanka rada OK "Krupanjka", u Krupnju je osnovan OK "Rađevac" koji se od 2008. godine takmiči u dve kategorije: kadetkinje i pionirke. Obe selekcije nastupaju u prvenstvu Srbije za odbojkašice u okviru Kolubarsko-Mačvanske lige.
Kadetkinje su završile prvenstvo plasmanom na odličnom 5. mestu, iza ekipa: Osečine (koja je osvojila prvo mesto i plasirala se na završni deo prvenstva Srbije), Srbijanke (Valjevo), Spartaka (Ljig), Malog Zvornika, a ispred ekipa Proletera (Loznica), Ribnice (Mionica), Zaslona (Šabac) i Mačve (Šabac).
Pionirke su do sada odigrale 3 kola i trenutno se nalaze na trećem mestu iza ekipa Osečine i Srbijanke, a ispred Malog Zvornika, Spartaka (Ljig), Tamnave Voćar (Koceljeva) i Mladosti (Ub).
Posebne zasluge što se u Krupnju ponovo igra odbojka idu na adresu predsednika kluba Rajka Rankovića i trenera Momčila Banića i Milijane Grujić. Zahvaljujići njihovom dobrom radu i ozbiljnom pristupu igračica na treninzima i utakmicama, ekipa OK "Rađevac" je proglašena za najbolji klub u opštini Krupanj za 2008. godinu u kadetskoj konkurenciji.