XS
SM
MD
LG

Turnir u Krupnju

U organizaciji Fudbalskog kluba Stolice, 11. i 12. avgusta u Krupnju je održan tradicionalni memorijalni turnir  “Dragan Živanović - Žile”. U prvoj utakmici Rađevac je pobedio Sinđelić iz Lipnice sa 2:0. Nikola Pajić je postigao gol u 78. minutu, a Filipović autogol u 89. minutu. U drugoj utakmici Podrinje iz Lozničkog Polja je bilo uspešnije od domaćina Stolica, i golovima Antonić Branka, Popović Miće i Josića pobedilo sa 3:0.

Drugog dana, u borbi za treće mesto, Stolice su bile uspešnije i golovima Sekulić Dejana u 35, Marković Nenada u 40. i Jovanović Miodraga u 78. minutu, iz slobodnog udarca, savladale Sinćelić sa 3:0. Prvo mesto na turniru osvojio je Rađevac, posle pobede nad Podrinjem od 2:1. Gol u prvom poluvremenu postigao je Branko Antonić. Rađevac je iskoristio nadmoćniju igru u nastavku i golovima Dragana Gošića u 68. i 79. minutu, oba iz penala, stigao do pobede.

Pobednički pehar kapitenu Rađevca Milovanu Gošiću predao je Vitomir, Draganov otac. Sve ekipe učesnice turnira dobile su Diplomu za odgovarajuće osvojeno mesto. Za najboljeg igrača proglašen je Dragan Gošić, a za naboljeg golmana Petar Mićić, oba iz Rađevca. Po dva gola su postigli Branko Antonić i Dragan Gošić, ali je Antonić proglašen za najboljeg strelca, jer je Gošić golove postigao sa bele tačke. I pojednici su dobili pehare i odgovarajuće Diplome.

Ovaj turniir pratilo je oko 300 gledalaca i uživalo u kvalitetnim, fer i lepim utamicama u dobroj organizoaciji Stolica.