XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
46%
30%
24%
Tipovanja
1
X
2
5
1
0
Utakmica tipovana 6 puta

10
Novi Pazar
17
11
IMT
15
 
12
Javor Matis
15
8
Radnički 1923
18
9
Mladost (L)
18
10
Novi Pazar
17
Napredak
Javor Matis
Crvena zvezda
Železničar
Radnik
Javor Matis
OFK VrŔac
Radnički 1923
Radnički (N)
Partizan
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
Jedan gol iz dva Ŕuta, za tri boda Lučanaca u Beogradu

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Mladost iz Lučana se sa poslednja tri gostovanja vratila praznih džepova, dok je IMT poslednji trijumf kod kuće ostvario pre viÅ”e od mesec i po dana protiv kragujevačkog Radničkog. Međutim, obe ekipe su u prethodnom kolu zabeležile vredne pobede posle dužeg posta, Mladost je minimalcem u Lučanima savladala komÅ”ije iz Ivanjice, dok su ĖtraktoristiĖ zahvaljujući bratskom tandemu Luković prosto ĖpregaziliĖ Napredak u KruÅ”evcu rezultatom 4:0. Gosti su danas u prvoj postavi imali čak devet igrača 30+ godina uz dva bonusa, pa se očekuje da ih mnogo mlađa i poletnija domaća ekipa nadtrči. U tome bi trebalo da im pomogne i kiÅ”a koja neprestano pada učinivÅ”i ĖveÅ”takĖ joÅ” bržim.Ā 

Krenuli su od starta žestoko domaći momci, ali prvu dobru priliku stvaraju tek u 21. minutu kada je Radočaj proÅ”ao po krilu i izvanredno uposlio MiloÅ”a Lukovića koji Å”utira iz prve kraj gola. Kazna stiže minut kasnije, Frajdej je uposlio Sremčevića na par metara od gola, on je loptu telom uneo u mrežu. Novobeograđani su uzdrmani tim golom, ne uspevaju nikako da povežu svoje redove, samo je Radočaj pripretio u 41. minutu Å”utem sa 22-23 metra, golman gostiju Stamenković je vrhovima prstiju loptu izbacio u korner.Ā  Ā 

IMT od samog starta drugog poluvremena ima inicijativu, a do gola je vrlo lako mogao doći u 53. minutu. MiloÅ” Luković je lobovao Stamenkovića koji je uspeo da se vrati i sa same gol crte loptu izbaci u korner. Stamenković se potom istakao i u 67. minutu odbranivÅ”i snažan udarac Zueva sa 13 metara. Puno sreće imaju gosti u 70. minutu, proradio je tandem Radočaj-MiloÅ” Luković, ali je mlađi od dva brata bio neprecizan sa desetak metara udaljenosti.Ā 
Gosti iz Lučana se brane, a iz brzog kontranapada u 80. minutu Sremčeviću je malo nedostajalo da overi pobedu Mladosti. PokuÅ”avaju ĖtraktoristiĖ na sve načine da dođu makar do boda, ali na golu Lučanaca je veteran Stamenković poput hobotnice. Ovim porazom domaći nisu uspeli da overe pobedu iz KruÅ”evca, dok gosti mogu biti presrećni sa tri osvojena boda iz dva Å”uta na gol.
SuperligaŔke ekipe ovim kolom zatvaraju prvi krug takmičenja, a posle dvonedeljne reprezentativne pauze IMT dočekuje subotički Spartak, dok Mladost gostuje Radniku u Surdulici.

IMT - MLADOST 0:1 (0:1)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 100. GL.SUDIJA: Minaković Nenad. POM.SUDIJE: Borović Nikola i Harmat Atila. STRELAC: Sremčević 22.min (Mladost). ŽUTI KARTONI: Lambulić (IMT), Tumbasević, Joksimović, Silue i F.Žunić (Mladost).
IMT: Gordić, Vukić, GliÅ”ić (Kodžić), L.Luković, Zuev (Stamenić), M.Luković (Å edrak), Delević, Ćirković (Džinović). Krstić (Živojinović), Radočaj, Lambulić.
MLADOST: Stamenković, Tumbasević, Sremčević (N.Žunić), Joksimović, Varjačić, F.Žunić, Ćirković, Udovičić, Leković, Frajdej (Silue), Mirić (Radivojević).

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije IMT Mladost (L)
Međusobne utakmice
2023-2024
15.04
18:00
Mladost (L)
IMT
1
2
IMT
11.11
18:30
IMT
Mladost (L)
0
1
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
Mladost (L)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 1 (1)
2 (0) Dati poeni 2 (1)
2 (1) Primljeni poeni 2 (2)
0 (-1) gol razlika na utakmicama 0 (-1)
50% (0%) UspeŔnost 50% (0%)
kibrg i joÅ” 5 korisnika su tipovali utakmicu