XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Fudbaleri Sušice u šesnaestini finala Kupa Srbije

Foto: Andreja Kostadinović

Fudbaleri kragujevačkog srpskoligaša Sušice plasirali su se u šesnaestinu finala Kupa Srbije, nakon što su danas, na svom terenu, savladali ekipu Sinđelića u pretkolu ovog takmičenja – 2:0 (0:0).

 

Sušičani su se, kao osvajači Kupa FSRZS, našli u glavnom žrebu Kupa Srbije, ali im je za plasman među 32 najbolje ekipe u ovom takmičenju bilo neophodno da savladaju još jednu prepreku, u vidu beogradskog srpskoligaša Sinđelića.

Uprkos iscrpljujućem ritmu od dve utakmice nedeljno, učenici Miroslava Stakića uspeli su da preskoče i poslednji stepenik na putu ka šesnaestini finala Kupa Srbije.

Beogradski tim, koji je na kraju prošle sezone odlučio da istupi Prve lige Srbije i preseli se rang niže, stoičiki je odolevao Sušičanima, i to sa igračem manje, s obzirom da je u 58. minutu Dari Al Maliki zaradio drugu javnu opomenu, ali je domaćin u samom finišu, golovima Đurđevića iz penala i rezerviste Krstića, uspeo da dođe do željenog trijumfa.

Kragujevčani sada sa nestrpljenjem iščekuju žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije, koji može da im donese duel sa nekim od najboljih klubova u državi.

SUŠICA – SINĐELIĆ 2:0 (0:0)

KRAGUJEVAC
Stadion:
 FK Sušica. Gledalaca: /. Sudija: Miloš Milovanović (Ćurpija). Strelci: Đurđević u 85. (jedanaesterac) i Krstić u 90+3. minutu za Sušicu. Žuti kartoni: Pisar, Al Maliki, Vujošević (Sinđelić). Crveni karton: Al Maliki (Sinđelić) u 58. minutu.

SUŠICA: Pešić, Stojanović, Jovović, Đurđević (od 92. Krstić), Vulić (od 46. Đurović (od 78. Perović)), Cvijović, Obradović (od 46. V. Božović), Đukić, Petrović (od 60. Kukić), S. Božović, Ljubisavljević.

SINĐELIĆ: Čarapić (od 52. Kokot), Đorđević (od 52. Vukićević), Radovanović, Pisar (od 46. Milićević), Milojević, Luković, Mrđenović (od 40. Vujošević), Al Maliki, Tomašević, Popović, Selimović (od 57. Čelar).

Kup Srbije Kup Srbije Kup Srbije Sušica Sinđelić
Međusobne utakmice
2020-2021
09.09
16:00
Sušica
Sinđelić
2
0

Uporedni rezultati

Sušica
 
Sinđelić
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
2 (2) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 2 (0)
+2 (+2) gol razlika na utakmicama -2 (0)
100% (100%) Uspešnost 0% ()
Nema rezultata