XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Zrenjaninski Radnički doživeo poraz u nastavku prvenstva

06.03.2021 ZR KLIK

U nastavku prvenstva Srpske lige grupa "Vojvodina" fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu, doživeli su poraz od gostiju iz Adorjana rezultatom 0:1.

 

Prvo poluvreme proteklo je u čvrstoj i izjednačenoj igri na obe strane i bez ijedne prilike za gol. U drugom poluvremenu preuzeli su crveno-crni inicijativu na terenu i u 54. minutu, nakon šuta Krstina, mogli su do vođstva, ali je prvo golman Tasić dobro intervenisao, a potom Ivanović glavom izbacio loptu iz mreže gostiju. Vodila se rovovska bitka sa puno duela, da bi nakon greške na sredini terena, igrač gostiju Crkvenjakov povukao kontru i bio oboren u šesnaestercu. Sudija Repček pokazuje na belu tačku, a Zolnajić rutinski pogađa za ispostaviće se konačnih 0:1.

U sledećem kolu, 13. marta, fudbaleri Radničkog gostuju lideru na tabeli, ekipi Mladost iz Novog Sada.

Radnički Zrenjanin: Radović, Ćušić, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Čigoja, Kovačević, Gajilović, Krstin i Runjevac. Zamenici igrača:Bačko, Marković, Barošević, Lisičić, Pavlov, Turkulj i Pavković.

Tisa: Tasić, Ivanović, Zolnajić, Ćovin, Tomišić, Feješ, Boršoš, Ivanov, Jovetić i Šinković. Zamenici igrača: Trznja, Kiš, Renji, Matijević, Damjanović, Pilipović i Crkvenjakov.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Radnički (Zr) Tisa
PFL Sombor i još 5 korisnika su tipovali utakmicu