XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
KOL: Tešnjar - Osečina 1:1

U poslednjoj utakmici koju je zbog suspenzije terena Tešnjar odigrao u Osečenici, dočekan je lider Okružne lige Kolubara OFK Osečina. Iako oslabljeni tešnjarci su se odlično suprostavili lideru i sjajnom borbenošću osvojili jako vredan bod iako ih je malo sportske sreće delilo od celog plena. Tešnjarci su bez respekta prema protivniku počeli utakmicu i već u 5.minutu došli u vođstvo sjajnim pogotkom Mihaila Milutinovića, koji je sa vrha šesnaesterca zakucao loptu u mrežu nemoćnog golmana gostiju. Gosti su pokazali da su fizički izuzetno pripremljena ekipa i većim delom igre su imali loptu u svom posedu, ali bez izglednijih prilika za pogodak, jer je ekipa Tešnjara odličnom pozicionom igrom uspela da osujeti sve pokušaje gostiju. U samoj završnici prvog poluvremena tešnjarci su propustili priliku da nokautiraju protivnika, jer se posle proigravanja Staševića u izglednoj prilici našao Gavrić ali je za malo bio kratak.
U drugom poluvremenu sve do 76.minuta viđena je identična igra iz prvog dela, a onda je Osečina uspela da izjednači udarcem sa oko 25 metara. Lopta koja je prošla kroz šumu nogu prevarila je golmana Popovića i ispod ruke provukla u gol. Do kraja utakmice viđen je veliki pritisak gostiju, što na gol Tešnjara što na glavnog sudiju Todorovića, ali su tešnjarci uspeli da sačuvaju svoj gol i tako dodju do zlata vrednog boda.

Tešnjar: Popović, Janjić, Selaković (Anđelković), Đukić, Srećković, Tadić, Stašević, Lukić, Milutinović, Milosavljević, Gavrić (Ilić.N).

Fudbal Fudbal Kolubarski okrug Tešnjar Osečina
Međusobne utakmice
2008-2009
03.05
Tešnjar
Osečina
1
1
05.10
Osečina
Tešnjar
2
0

Uporedni rezultati

Tešnjar
 
Osečina
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 1 (1)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
1 (0) Broj poraza 0 (0)
1 (1) Dati poeni 3 (2)
3 (1) Primljeni poeni 1 (0)
-2 (0) gol razlika na utakmicama +2 (+2)
0% (0%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
Steke17 je ocenio igrača