XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

PLS: Bežanija - Indjija 1:0

23.05.2013 fkindjija.com

Sremski derbi koji je odigran na stadionu kraj bežanijske crkve je po prikazanoj igri mogao da zadovolji prisutne gledaoce. Bežanija je pred meč sa Inđijom još uvek bila opterećena blizinom ekipa iz zone za ispadanje, pa su joj tri boda i pobeda bile veoma neophodne. Gost je sa druge strane svoju priču oko eventualne borbe za opstanak rešio prošle subote, pa je trener Zoran Govedarica na ovom meču iskoristio priliku da ukaže poverenje igračima koji su imali do sad malu minutažu. Među njima je i golman Dizdarević koji je danas pokazao da se na njega može u buduće računati. Domaćin ovako šarenolikom sastavu gosta nije uspeo da nametne igru koja bi donela brzo vođstvo. Do gola Bežanija stiže tek u drugom poluvremenu. Putinčanin je u 51.minutu savladao gostujućeg golmana i to se na kraju ispostavilo kao i pobedonosni gol. Zoran Govedarica je brzo reagovao na vođstvo domaćina uvođenjem tri napadača, ali do promene rezultata nije došlo.

Bežanija: Božović, Brežančić, Grubelić, Putinčanin, Nedeljković, Injac, Radinović, Sekulić (Purović), Radulović, Đoković (Matović), Antelj. Trener: Čedomir Đoinčević.  

Inđija: Dizdarević, Živković, Dukanac, Tomčić, Jakovljević, Zelić, Krstić, Ivković (Petrović), Košutić (Lemajić), Maksimović (Dimitrov), Avrić. Trener: Zoran Govedarica.

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Bežanija Inđija
Nema rezultata