XS
SM
MD
LG
02.03.2024 Stevan Davidović

U četvrtfinalu futsal Kupa Srbije Tisa dočekuje Loznicu Grad 2018

Specijalisti za Kup - KMF Tisa Novi Bečej (foto: Ranko Janjić)

U četvrtfinalu futsal Kupa Srbije, koje je na programu 13. marta, sastaju se, u Novom Bečeju: Tisa - Loznica Grad 2018, u Ivanjici: Ivanjica - Vranje, dok će se u Nišu igrati dve utakmice: Kalča - Novi Pazar i Winer sport - FON Beograd.

Najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem kup takmičenju svakako je priredila Tisa iz Novog Bečej, koja je i pored toga što je trećeligaš dospela među osam najboljih u Srbiji i još jednom potvrdila da je pravi specijalista za ovo takmičenje. Voljom žreba upravo su Novobečejci dobili i najjačeg protivnika,  prošlogodišnjeg prvaka države i učesnika Lige šampiona, Loznicu grad 2018, iz Loznice.

Tog mišljenja je i sportski direktor Novobečjaca, Nikola Blažin: „Nismo bili miljenici žreba, mada respektujemo sve učesnike četvrtfinala, mi smo ipak dobili najtežeg protivnika. Po mom mišljenju Loznica je najbolja ekipa u zemlji, učesnik je Lige šampion i to je, po sastavu, reprezentacija Srbije u malom. Prvoligaša sa Drine  predvodi najbolji srpski golman Jakov Vulić, tu su Rosić, Pavlović, Matijević, a kada se dodaju i Brazlci, Lenon, Mačada i Filipe, to je svakako ekipa za respekt i najava prave atrakcije u gradu kraj Tise. To je ujedno i prilika za ljubitelje futsala da uživaju, u ovoj za naš grad, svakako istorijskoj utakmici, u kojoj se nećemo predati unapred. Zato pozivamo navijače da nam pomognu da pružimo dostojan otpor ekipi sa Drine, koja je apsolutni favorit“.

Piše: Stevan Davidović