XS
SM
MD
LG

Mladost Vojlovica sa trenerom Todorovićem počela pripreme

Fudbaleri Mladosti (Vojlovica)

Fudbaleri Mladosti iz Vojlovice krenuli su sa pripremama za prvog dana prozivku je izvršio novi trener Žarko Todorović. Na prvom treningu bilo je prisutno 16 fudbalera i među njima i nekoliko novajlija koji će u narednim danima pokušati svojim radom da se nametnu treneru Todoroviću. Opravdano je bilo odsutno nekoliko fudbalera koji će ovih dana da se priključe treninzima. Ispred uprave kluba bili su predsednik Stevan Hržina, počasni predsednik Muhamed Cimorotić, Ilija Popov, Vladimir Popov, dr.Bogdan Mimić, Strahinja Hržina. Predsednik Stevan Hržina imaće nimalo lak zadatak da u nastavku sezone formira jači tim sa kojim će pokušati da povrati nekadašnji sjaj kluba kada je nastupao u Područnoj ligi Pančevo i rekao je:

- Da ne verujem u dobre rezultate ne bih se prihvatio odgovorne funkcije. Moram da istaknem da sadašnja uprava na čelu samnom ima nimalo lak zadatak i prvi korak je bio dolazak iskusnog trenera Žarka Todorovića. Sa njim želimo dugoročnu saradnju i da zajednički napravimo tim koji će naredne sezone jurišati na sam vrh tabele da se plasiramo u viši rang.

Na prvom okupljanju ispred uprave kluba Hržina je pozdravio fudbalere i poželeo im je uspešnu sezonu.

- Svojim fudbalskim kvalitetima i radom očekujemo od vas da u prolećnoj sezoni postignemo bolje rezultate nego jesenac. Ispred uprave želim da vam kažem da smo učiniti da imate maksimalne uslove za rad kako bi se što bolje pripremili i želim vam puno uspeha u radu i da na kraju sezone zajednički ostvarimo zacrtani cilj plasman u gornji deo tabele.

Na prvoj prozivci su bili i nekoliko novih fudbalera koji će svojim radom da se nametnu treneru Todoroviću.

- Najvažnije da je kostur tima ostao isti, a klubu je za sada pristupio napadač Luka Simonović iz Borca. U dogovoru sa trenerom Todorovićem dovešćemo još potrebnih fudbalera koja će pojačati konkurenciju u timu. Verujem da ćemo napraviti dobar tim koji će svojim igrama i rezultatima opravdati očekivanje svih ljubitelja fudbala u gradu Pančevu i okolini.-rekao je Isailović.

Novi trener Žarko Todorović pred izlazak na trening upoznao je igrače sa radom i rekao je:

- Predstoji nimalo lako proleće gde želimo da popravimo plasman na tabeli i da se plasiramo u sam vrh tabele. Očekuje nas naporan rad koji je normalan u pripremnom periodu i od vas očekujem da maksimalno odradite svoje obaveze. Ugovorene su pet kontrolne utakmice i svi ćete imati priliku da se nametneta svojim radom i igrama u kontrolnim mečevima da izborite mesto u startnoj postavi.

Fudbaleri Mladosti odigraće pet kontrolnih utakmica i posle dve nedelje treninga imaće prvu proveru protiv Polet (Idvor), a zatim Jedinstvo Stević, Budućnost (Banatski Brestovac) Poštar Zvezdara, Bratstvo (Beograd). 


Tempo : OFK Mladost
Jugoslavija : Borac
Voja Gačić : BSK Bavanište
Omladinac : Proleter
Partizan : Stari Tamiš
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 20 16 4 0 52
2 Tempo 20 16 2 2 50
3 Omladinac 20 10 0 10 30
4 Voja Gačić 20 9 2 9 29
5 Jugoslavija 20 8 4 8 28
6 Partizan 20 6 4 10 22
7 Proleter 20 5 5 10 20
8 BSK Bavanište 20 5 4 11 19
9 OFK Mladost 20 6 1 13 19
10 Stari Tamiš 20 5 2 13 17