XS
SM
MD
LG
01.05.2023 V.  Jankov

Vranjanci u sredu kraj Tise

Bečejci još veruju u sebe - foto: V. Jankov

Futsaleri Vranja iskoristili su prednost domaćeg terena u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa aktuelnog šampionata i rezultatom 5:2 (2:0) savladali Bečejce. Druga utakmica igra se u sredu od 19 sati kraj Tise. Pobede li Bečejci, "majstorica" je na programu u subotu, 6. maja, u Vranju.

Loše su Bečejci ušli u prvu utakmicu plej-ofa i domaćin je to skoristio vođstvom od 4:0. Prvi strelac tekućeg prvenstva Marko Novaković smanjio je na 4:1, a Stanojević je poslednji zatresao mrežu za konačnih 5:2.

Trener momaka sa Tise Igor Šošo suprostsvio je Vranjancima sladeći sastav: VADASKI, NOVAKOVIĆ, KRASNIĆ, RNIĆ, GOLUB, Jorgić, Spasić, Živić, Stanojević, Mandić. Na iste igrače se računa i u sredu uveče, ali u taboru bečejskog prvoligaša nadaju se boljoj igri i pobedi. Imajući u vidu katastrofu (1:6) u polufinalu kupa protiv Beogradskog FON-a, očito da pauza posle ligaškog dela prvenstva nije prijala Bečejcima. Međutim, svaka utakmica je priča za sebe.

- Niko nam ne može oduzeti nadu u pobedu, kažu Bečejci u glas, mada su svesni težine zadatka pred njima. Domaći teren i bodrenje sa tribina mogli bi da presude u sredu uveče, a onda na Đurđevdan u Vranju je sve moguće.

V.  Jankov