XS
SM
MD
LG
28.04.2023 V. Jankov

Futsaleri Bečeja nastavljaju šampionat u plej-ofu

Sava Vadaski postavlja odbranu svog tima - foto: V. Jankov

Posle ne baš sjajnog izdanja u završnici kupa Srbije, gde su na fajnal foru u Kragujevcu izgubili rezultatom 1:6 u polufinalu od kasnijeg osvajača trofeja ekipe Beogradski FON, futsaleri Bečeja nastavljaju šampionat u plej-ofu. Rival su Vranjanci. Prva utakmica u seriji do dve dobijene igra se u subotu u Vranju.

- Težak rival u ne baš povoljnom trenutku za nas, kada smo naglo pali u formi. Putujemo u Vranje, ali mali su izgledi da priredimo prijtno iznenađenje. Revanš je u sredu, 3. maja, kod nas u 19 sati, a ako bude 1:1 u pobedama, "majstorica" se igra na Đurđevdan u Vranju. Igra u kupu ne ohrabruje, a bilo je malo vremena da se nešto bitnije popravi, pa ulazimo u plej-of kao autsajderi, smatra golman Bečejaca Sava Vadaski.

Ni "tehniko" Goran Strajnić nije veliki optimista.

- Posla katastrofalna igre u polufinalu kupa, uvukla se loša atmosfera u ekipi. Ali, jedna dobra igra mogla bi sve da preokrene na našu stranu. Što se Vranjanaca tiče, imaju kvlitetan sastav i predstoje nam zaista teški okršaji u plej-ofu. Možda nešto uradimo u revanšu pred našim gledaocima, a onda u "majstorici" je sve moguće, dodaje Goran Strajnić.

Osnovni cij je urađen. U kupu se došlo do same završnice, a u prvenstvu se igra plej-of. Rečju, mora se biti zadovojan sezonom na izmaku.

V. Jankov