XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Šumar - Železničar 3:5

Zanimljivca utakmica u Ogaru

Lepo fudbalsko popodne u Ogaru. Malobrojni ljubitelji fudbala imali su priliku da vide sve ono što krasi ovu igru. Već posle nekoliko minuta igre, neodlučnost, odn. nesporazum odbrane novopg zonaša iz Inđije, golom kažnjava Matović. Ipak, gosti brzo dolaze sebi i u 15. minuti dolazti do poravnanja rezultata: posle centaršuta Dubajića sa desne strane, pred golom Mladenovića najbolje se snalazi Bajić. To je bio period utakmice kada Železničar dominira u svim elementima igre. U 26. minutu, Veselinović, koji je ne tako davno, kao prvotimac Šajkaša iz Kovilja, „zavio u crno“ Železničar, postiže „prvenac“ i to je već 1:3. Četvrti gol gostijuje umnogome sličan prvom: Lukač ubacuje loptu iz ugla, Bajić je opet najbolje postavljen, po postiže gol za 1:4.. Pred kraj prvog poluvremena, domaćin smanjuje prednost ekipe iz Inđije.. Posle udarca Žglavom Đorđevića, Blagojević odbija loptu kratko: Đorđević je prihvata i šalje mrežu.

Iskusni Jerković je u 55. minutu, po ko zna koji put dokazao da je „majstor fudbala“: sjajno plasirana lopta sa oko 20 metara za rezultat 2:5. Malo opuštanje gostiju u 80. minutu golom kažnjava Maksić .

OGAR. Igralište: FK Šumar. Gledalaca: 50. Sudija: Branislav Grozdanić (Ogar). Strelci: Matović u 3.Đorđević u 43. i Maksić 80 minutu (Šumar), Bajić u 15, 32, i 40. Veselinović u 26. i Jerković u 55. minutu (Železničar).

ŠUMAR: Mladenović, Vračević, Anđelković, Samardžić, Mlađenović, Ragastovac, Petronijević, Maksić, Karaklajić, Đorđević i Matović. Igrali su još: Stepanović, Mitrović, Obradović i Miličević.

ŽELEZNIČAR: Blagojević, Grković, Dubajić, Sudžum, Brtka, Branković, Milojević, Bajić, Osman, Lukač i Veselinović. Igrali su još: Petković, Jerković, Radišić, Milanović, Ljubinković, Đaneš, Mrđa i Ješić.