XS
SM
MD
LG

Goran Stević, prvotimac Slobode iz Donjeg Tovarnika

Goran Stević se nada pozitivnom rezultatu protiv Podrinja

 

Ova ekipa ima potencijala

 

  Samo najveći optimisti u zonašu iz Donjeg Tovarnika nadali su su se maksimalnom učinku posle prva dva kola. Rezultati koji obećavaju!

  - Dokazali smo da Sloboda ima potencijala – tvrdi Goran Stević – Ova generacija je najbolji primer spoja mladosti i iskustva. Međutim, još uvek su  pomalo prisutni neugranost, pa i nespremnost, kao i kod većine ekipa, što je posledica celokupne situacije oko korona virusa. Bodove smo osvajali više na želju iborbenost, ali i na snalažljivost našeg golgetera Slavka Vukotića, čija su nam dva gola donela šest bodova.

  U nedelju novi ispit: Podrinje iz Mačvanske Mitrovice.

  - Rival je najjači u vezi – tvrdi Stević, koji je pre par godina jednu sezonu nastupao za Podrinje – Kvaliteti iskusnih igrača, kao što su Mijailović i Teodorović su neosporni. Tu je uvek opasni napadač Lazar Đurđević. Ipak, mislim da su oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu. Otišao im je Trebovac, jedan od bitnijih prvotimaca. Recept za uspreh je organizovana igra na sva tri polja. Moramo prikazati napadački kvalitet, koji posedujemo i mislim da pozitivan rezultat neće izostati.