XS
SM
MD
LG

Milan Aleksić: Tražimo dobitnu kombinaciju

Milan Aleksić, predsednik Slobode

 

Donji Tovarnik, kao fudbalska sredina, odn. Sloboda kao ekipa, pretrpeli su velike promene poslednjih godina i malo koji klub se po tome može meriti.

  - Trudimo se da za naše fudbalere stvorimo što optimalnije uslove za rad – kaže Milan Aleksić – Munja, predsednik Slobode – Na proleće, kada vreme dozvoli, počećemo izgradnju pomoćnog terena, sa zapadni strane postojećeg. Sve je više kategorija u timu s kojima se organizovano radi, što postaje opterećenje glavni teren. Postavili smo revflektore, koje neprestano pojačavamo. Klubska zgrada se uređuje, i vrlo brzo ćemo početi i sa postavljanjem vip loža. Prilaz terenu će se drastično promeniti. Sa istočne strane planiramo sređivanje parking prostora. U svakom slučaju, Donji Tovarnik zaslužuje pravi sportski centar.

  Gde vidite Slobodu za godinu – dve?

   - Iz godine u godinu podižemo crtu naviše, kako što se tiče uslova, tako i ambicija – ne krije predsednik Aleksić - Dakle, znamo svoj put. Na tom putu se, priznajemo, dešavaju i greške, što je i neminovno. Želja nam je da Donji Tovarnik postane i ostane prava fudbalska sredina. Jesenas nismo počeli najbolje. Ipak, pri kraju polusezone popravili smo opšti utisak. Videli smo svoje greške i trudimo se da na njima učimo. Igrački kadar smo drastično pojačali i svi smo ubeđeni da će proleće biti daleko uspešnije.