XS
SM
MD
LG

Nezapamćeno interesovanje Zvezdaša, karata više nema!

Ogromno interesovanje navijača Crvene zvezde za subotnju utakmicu. Redovi ispred SD Crvena zvezda od 7 časova. Karte distribuirane i prodate za manje od sat vremena. Bez gostujućih navijača u subotu, košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu podršku u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da karata za treću utakmicu plej ofa ABA lige između Crvene zvezde mts i Partizana NIS, više nema!

Distribucija karata za tribine, i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore dvorane, obavljena je u rekordnom roku u četvrtak za samo 60 minuta u prostorijama sportskog društva u Ljutice Bogdana 1a, što znači da će košarkaši Crvene zvezde imati gromoglasnu podršku u subotu u hali „Aleksandar Nikolić”.

Nezapamćeno interesovanje navijača i simpatizera Crvene zvezde prethodnih dana za ovaj meč, dobilo je svoju potvrdu potvrdu u četvrtak, jer je red zainteresovanih od više stotina metara, koji su želeli da dođu do karte i pruže podršku crveno-belima, počeo da se formira već oko 7 časova ispred prostorija SD Crvena zvezda. Početak distribucije i prodaje ulaznica bio je najavljen za 10 časova i okončan je u rekordnom roku!

KK Crvena zvezda mts se ujedno izvinjava svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redovima od ranih jutarnjih časova, jer je u trenutku prestanka distribucije i prodaje ulaznica, više stotina navijača i simpatizera i dalje stajalo u redu za kartu. Interesovanje za ovaj meč je znatno prevazišlo kapacitete dvorane u kojoj će se odigrati meč, pa i beogradske Arene, jer interesovanje za jednu utakmicu Crvene zvezde nikada nije bilo veće!

KK Crvena zvezda mts podseća ovom prilikom da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice“ nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela dvorana biti obojena u crveno-belo.

Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde!
Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute znatno ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će I njihove, kao i sponzorske ulaznice biti dodatno kontrolisane na ulazima I proveravan identitet vlasnika istih.

KK Crvena zvezda mts poziva sve koji budu došli u dvoranu u subotu da naprave atmosferu svojstvenu samo onima kojima je crveno-bela boja u srcu i kao šesti igrač pomognu košarkašima da dođu do pobede i plasmana u finale!