XS
SM
MD
LG

OL Smederevo: Drugovac - Ravni Gaj 5:1

Posle 32 zvanična meča  Drugovčani su u jednom zvaničnom meču (prvenstvo i kup)  postigli više od 2 gola. Prvo je Karić Mladen pogodio stativu, nekoliko minuta kasnije Karić i Milan Mirković su dobro kombinovali, centaršut je loše procenio golman gostiju, sve to je ispratio Miloš Pavlović Zuca i smestio loptu u praznu mrežu. Gosti su pogodili jednom prečku a dva puta je golman domaćih Živković spašavao čiste golove u prvom poluvremenu. Mladen Karić je propustio sjajnu prilliku kada je izašao sam ispred golmana gostiju i desnom spoljnom šutirao pored gola. Isti igrač je u jednoj šansi šutirao petom u situaciji kad je mogao da asistira i propisno iznervirao domaće navijače.

U drugom poluvremenu nad Karićem je načinjen faul u šesnasetercu, siguran sa penaltika bio je Milić Vladislav a isti igrač je posle lepe akcije Milana Mirkovića i velike gužve uspeo da još jednom smesti loptu u mrežu gostiju.

Gosti su uspeli da neiskoriste penal, loptu je malo zakačio golman domaćih Živković i ona se od prečke odbila u polje. Dobru igru je golom krunisao i Mladen Karić posle brzog dodavanja Milana Mirkovića popularnog Erica koji se polako vraća u staru formu. Gosti su ublažili poraz posle kiksa odbrane domaćih, igrač gostiju broj 7 je savladao Živkovića.

Najlepši momenat na meču vidjen je u samom finišu, bio je to pogodak centarfora domaćih Pavlovića, koji je snažnim šutem skinuo paučinu iz rašlji za konačnih 5 - 1.

Za Drugovac su nastupil Živković Dejan, Živojinović Nemanja, Mirković Marko, Mirković Nikola, Živanovic Nikola, Marković Radoslav, Živojinovic Nikola, Milić Vladislav, Karić Mladen, Pavlović Miloš i Mirkovic Milan. Radoslava Markovića je zamenio Milojević Mladen a Živojinovic Nemanju Jocić Nenad.

Sledeće nedelje FK Drugovac očekuje komšijski derbi protiv FK Badljevice., tako da polako fudbalska groznica počinje da hvata ovaj deo smederevske opstine.


Petrijevac 2 : 3 Vučak
Podunavac 4 : 1 Badljevica
Drugovac 5 : 1 Ravni Gaj
7. Jul 1 : 1 Landol
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Drugovac 1 1 0 0 3
2 Podunavac 1 1 0 0 3
3 Vučak 1 1 0 0 3
4 7. Jul 1 0 1 0 1
5 Landol 1 0 1 0 1
6 Petrijevac 1 0 0 1 0
7 Badljevica 1 0 0 1 0
8 Ravni Gaj 1 0 0 1 0