XS
SM
MD
LG
10.02.2011 Ž. Radivojević

Boćanje: Optimizam Dragomira Zelića, Vojvodina u plej ofu

Prošla, 2010. godina za Boćarski klub Vojvodina bila je izuzetno uspešna.  - Zaista je bila godina za pamćenje - kaže Dragomir Zelić, predsednik i prvotimac novosadskog kluba - U prvenstvu Prve lige osvojili smo šampionsku titulu, a uz to bili smo i najuspešnija ekipa u okviru Kupa BS Vojvodine. Kolekciju medalja obogatili smo i posle republičkih prvenstava u pojedinačnim disciplinama: naš doskorašnji prvotimac Serdjo Ćiritović je bio pobednik republičkog prvenstva u preciznom gadjanju, dok sam je bio najbolji u pojedincima.

Visoke ambicije ne napuštaju Zelića ni u 2011. godini.
- Bez obzira što je klub napustio Ćiritović (prešao u Sirig) i u Super ligu ulazimo sa šampionskim ambicijama. Želja nam je da se, najpre, plasiramo medju prva dva mesta u Severnoj grupi Super lige, kako bi stekli pravo da se kroz baraž borimo za titulu. Iz Siriga nam je došao vrlo dobar mladi igrač Zoran Milanko, a kroz superligaške mečeve „kaliće se“ perspektivni Nemanja Bojbaša.

Veliki su izgledi da BK Vojvodina dobije novi teren za igru.
- Postoji mogućnost da u sklopu sportskog centra Fudbalskog kluba Mladost dobijemo prostor za osam staza, sa pratećim prostorijama. Ako se sve to ostvari, imali bi nalepše uslove za igru u Srbiji. Narednih dana sve će biti jasno.