XS
SM
MD
LG

Mali, a već blista

Nikola Stojanović  rodjen 1994. godine, je u konkurenciji pionira u ligi Regiona Jugoistočne Srbije odigrao 24 utakmica i postigao 21 gol.Time je poneo epitet najboljeg igrača i strelca lige. To nije ostalo nezapaženo, pa tako otvorene pozive za nastavak karijere mali Nikola ima od klubova naše Superlige, a najviše zainteresovanosti za njega su iskazali  Partizan i Crvena zvezda,  kao FC Red bull iz Salcburga (Austrija).
Na prvi pogled u Nikolinom ponašanju se ne vidi opterećenost zbog toga, ali nakon malo dužeg razgovora oseti se težina ovih poziva. Nikola se ne razlikuje od druge dece ni u kom pogledu, osim što je isključivo posvećen svom školovanju i napretku u fudbalu. Svi ga hvale, kažu da je prava radilica na terenu i da za njega ne postoji pozicija na kojoj ne pruži 100 posto svog znanja.
- Ja odlazim na spavanje sa loptom i knjigom, tako i ustajem,to je moj život i verujem da će se to jednog dana isplatiti. Prija mi što se neki “veliki” klubovi interesuju za mene – bio je to prvi komentar mladjanog Nikole Stojanovića.
 
Pored pomenutih klubova za malog Nikolu su pokazali interesovanje i klubovi iz Madjarske i Italije i žele ga u svojim kampovima već ovog leta.  Iz jedne nadasve složne i skromne porodice, gde se kao i drugi roditelji, otac i majka puno muče zarad svoje i egzistencije dece, kako malog Nikole tako i Starije sestre koja je odličan djak u školi, tako i mladje sestre koja još nije pošla u školu izrasta svakim danom sve više i više, mali Nikola koji bi ako sve bude kako treba pomogao svojoj porodici i to u velikoj meri. Dotad, a taj dan je sve bliži mali Nikola će se igrati fudbala i biti omiljen u svom okruženju.