XS
SM
MD
LG

Trnovit put Ilije Tanaskovića

Ilija Tanasković rodjen 1990. godine, sa svojim fudbalskim znanjem i skromnošću razlikuje se od svojih vršnjaka. Fudbalski put mladog Ilije je bio trnovit i vodio ga je preko Lučanske Mladosti i Užičke Slobode do Sloge iz Požege, gde pokušava da se u potpunosti fudbalski afirmiše. 
Izuzetno vredan, marljiv i uporan su glavne karakteristike mladog Ilije Tanaskovića. Odličnog fudbalskog znanja, sa velikim radijusom kretanja, duel igrom, brzinom i eksplozivnošću na svojoj poziciji veznog igrača zadovoljava i najprobirljivije ukuse. Bio je učesnik revijalne utakmice u organizaciji Kplusfootball-a i odmah je zapao za oko prisutnim skautima i menadžerima. Ponuda ima, a najuporniji da ga dovede u svoje redove su Superligaši i prvoligaši iz Albanije, kao i neki drugoligaši iz Madjarske.
Skromni Ilija na sve to kaže sledeće: moje je da marljivo treniram i igram, a gde i kada ću otići  odlučuje Gospodin Vlada i njegova fudbalska agencija koja ima ekskluzivno pravo da upravlja mojom fudbalskom karijerom. Dosadašnjom saradnjom sa agencijom sam zadovoljan.