XS
SM
MD
LG

Razgovor sa povodom – golman Dejan Stamenković

Dejan Stamenković, rodjen 1994. godine u Vučju sa svojih 182 cm visine i super dobrom golmanskom tehnikom, ne ostavlja ravnodušnim nikoga ko ga je gledao na utakmicama, pionirske i kadetske lige, gde je branio za ekipu Vučja.

U pionirskoj konkurenciji je proglašen najboljim golmanom lige i svakako da je najzaslužniji za uspeh tj. osvojeno prvo mesto u ligi pionira. Na 28 utakmica savladan je svega 11 puta, što je više nego dobro. Isto tako ove sezone je branio i u kadetskoj konkurenciji i na 24 utakmice primio je 16 golova  i bio najzapaženiji kadet u ekipi. Usput je sakupio i nekoliko utakmica u seniorskoj konkurenciji, nažalost po nekoliko minuta. Svi smo uvereni da je pred Dejanom izuzetno blistava karijera, pogotovo što dolazi iz sportske porodice, otac Dragan je bio odličan golman, brat Darko je izvanredan fudbaler i trenutno igra u ekipi Balkan Mirjevo.

- Hvala svima koji su verovali u mene, ja radim najbolje što mogu i odužujem se dobrim odbranama. Kao i svih mojih vršnjaka i moj je san da jednog dana zakucam na vrata "velikih" prvo naših a onda i Evropskih klubova. Dotad ću vredno raditi, učiti školu i željno čekati dan kada ću otići u neku veću sredinu - bio je kratak komentar perspektivnog golmana Dejana  Stamenkovića.
Poželimo mu svu sreću u nastojanju da ostvari svoje snove.