XS
SM
MD
LG

Kadeti: Metalac - Sevojno 4:2

Kadeti Metalca danas su odigrali utakmicu 19-og kola Zapadne Srbije protiv ekipe Sevojna Point. Utakmica je odigrana u 11h na stadionu Radničkog iz Kovača. Igrači Metalca su veoma loše počeli utakmicu i već na početku gostujuća ekipa je povela sa 0:1. Iako je Metalac napadao i nizao šanse nakon napada igrača Sevojna usledio je hladan tuš i ekipa Sevojna je povela sa 0:2. Nakon žestokog napadanja Metalac je došao do gola i rezultat je bio 1:2. Sredinom prvog poluvremena dosudjen je zaslužen penal kojim je ekipa Metalca izjednačila. U finišu prvog poluvremena ekipa Metalca je povela sa 3:2.

U drugom poluvremenu nije došlo ni do jedne promene igrača. Usled napada Sevojna usledila je izmena u redovima Metalca i ušao je vezni igrač Vukosavljević. Nakon samo nekoliko minuta provedenih u igri Vukosavljević je odličnim šutom sa 30m zatresao mrežu Sevojna. I ekipa Metalca je povela rezultatom 4:2. Tim rezultatom je meč završen.

Što se tiče kartona ekipa Metalca je imala jedan žuti, a ekipa Sevojna u regularnom toku 1 crveni, a posle meča jos 3 crvena.