XS
SM
MD
LG

OK Niš proveravao formu protiv Novog Pazara

U drugoj kontrolnoj utakmici, prvoj pred domaćom publikom, odbojkaši Niša izgubili su od rivala iz Superlige Novog Pazara rezultatom 3:2 (25:22, 25:23, 24:26, 25:19, 17:19).

U prva tri seta o boljem su odlučivale nijanse, a Novi Pazar je uspeo da dobije prva dva perioda. U trećem je domaćin bio bolji na razliku, dok je u četvrtom gost sigurnijom igrom došao do osvojenog seta.

mijalkovic-nis.jpg

Nišlije se nakon 2 kontrolne utakmice vraćaju jakim treninzima; foto: Vanja Keser

Novi Pazar je najavio najviše ciljeve za ovu sezonu, a mi smo bili motivisani da protiv takve ekipe pokažemo koliko sada možemo. Mogu da budem zadovoljan jer smo svaki set igrali u egalu, odlučivala je jedna ili dve lopte - ističe Saša Stefanović, trener Niša.

Treneri su se dogovorili da se igra i peti set koji su Nišlije dobile rezultatom 19:17. U petom setu sam pružio šansu igračima koji nisu dobijali priliku i oni su to opravdali - dodao je Stefanović.

Odbojkaški klub Niš je u utorak odigrao prvu kontrolnu utakmicu i izgubio od Ribnice u Kraljevu sa 3:1 (25:22, 19:25, 25:21, 22:20).

Sa lepim utiscima smo završili tu utakmicu i sa puno optimizma nastavljamo pripreme. Vraćamo se jakim treninzima, rano je tražiti neku formu. Do početka prvenstva ima još mesec i po dana i sigurno da ćemo nastaviti sa žestokim radom, a prave partije očekujem od sredine oktobra

Sledeći meč niške odbojkaše očekuje u nedelju 20. septembra protiv Ribnice u Čairu povodom proslave 50 godina Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.