XS
SM
MD
LG

Saša Đorđević drži tribinu u Nišu
U sredu, 15. janaura u Nišu selektor košarkaške reprezentacije Srbije održaće tribinu na kojoj će pričati o aktulenim temama iz oblasti košarke i otvoriće izložbu "Košarka kroz vreme". Tribina će biti održana u sali Univerziteta u Nišu, a početak je zakazan za 14:30h. Ulaz je slobodan.

sasa-djordjevic.jpg

Saša Đorđević stiže u Niš; foto: inserbia.info

Nakon toga, od 18h Đorđević će otvoriti izložbu košarkaških trofeja na kojoj će biti izloženo 30 pehara koje je osvajala naša reprezentacija, a među kojima je najzanimljiviji onaj sa Svetskog prvenstva iz Indijanapolisa 2002. godine.

slika

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije sa peharom Svetskog prvenstva; foto: telegraf.rs

Kako kažu organizatori, na izložbi će biti i dresovi, fotografije i replike prve lopte i patika. Izložba će biti održana u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Niša u Obrenovićevoj 38. Na izložbi će biti i Aleksandar Kerković, najstariji košarkaški radnik i jedan od osnivača košarke u Srbiji. Izložbu organizuje Komisija za sport i obrazovanje Gradske opštine Medijana, u saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom Junior, Studentskim parlamentom niškog Univerziteta i Kancelarijom za mlade Niša.

 

Sledeća vest
100 godina Morave