XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
JoÅ” jedan poraz Kablova na svom terenu

Fudbaleri Kablova pretrpeli su joÅ” jedan poraz na svom terenu. Ovoga puta u goste im je doÅ”la ekipa Mladost i odnela ceo plen u MedoÅ”evac. Gosti su od starta krenuli ovanzivno kako bi Å”to pre doÅ”li do prednosti i osvoje važna tri boda u borbi za opstanak u Srpskoj ligi Istok. Igrao se 15. minut kada je u Å”esnaestercu Kablova oboren Dejan Bregovljanović a sudija MiloÅ” Grujičić je bez dvoumljenja pokazao na belu tačku. Penal je izveo Aleksa Radovanović ali je golman ā€œkablaraā€ Lazar Dubljević pročitao nameru kapitena gostiju i odbranio. U sledećem napadu gosti su odlično izveli korner sa leve strane a najviÅ”i u skoku je bio Milan MiloÅ”ević koji je poslao loptu u mrežu. Isti igrač je u 31. minutu sa ivice Å”esnaesterca Å”utirao u okvir gola ali je na sreću domaćih lopta pogodila stativu. Igrao se 32. minut kada su gosti iz tri poteza duplirali prednost. Božović je odlično uposlio Prokića po desnoj strani koji je iz prve centrirao a najbolje se snaÅ”ao Vladimir Stojanović koji je Å”utirao u levi donji ugao golmana domaćih. Mladi igrači zaječarskih Kablova su pokuÅ”avali preko Jovana Veljkovića i Nemanje Mladenovića da ugroze golmana gostiju Å”utom sa distance ali do isteka prvih 45 minuta mreže su mirovale.

Ā 

Treneri obe ekipe su na poluvremenu izvrÅ”ili po dve izmene u želji da osveže timove. U 57. minutu Å”toper Kablova Nikola Ljupković je napravio prekrÅ”aj na nekih 20-tak metara sa desne strane a odličan slobodan udarac izveo je Danilo Prokić i doveo ekipu iz MedoÅ”evca u vođstvo od 3:0. U 65. minutu sudija MiloÅ” Grujičić dosudio je joÅ” jedan penal za goste a ovoga puta siguran realizator bio je Novica Lazarević. Gosti iz MedoÅ”evca su od 75. minuta igrali sa desetoricom igrača jer je igru napustio Vladimir Stojanović zbog povrede kolena a Å”ef stručnog Å”taba Dragan Radosavljević je već izvrÅ”io sve dozvoljene izmene. Kablovi su doÅ”li do počasnog pogotka u 83. minutu kada je rezervista MiloÅ” Đurić odlično Å”utirao sa ivice Å”esnaesterca i savladao golmana Đorđa Ivanovića.

KABLOVI - MLADOST 1:4 (0:2)

Teren u zaječarskom naselju Kotlujevac. Igrano bez prisustva publike. Sudija MiloÅ” Grujičić (Kragujevac), pomoćnici Nikola Ilić (Pirot) i Nikola Mitić (NiÅ”). Strelci: Milan MiloÅ”ević u 16, Vladimir Stojanović u 32, Danilo Prokić u 57, Novica Lazarević u 65. iz penala za Mladost i MiloÅ” Đurić u 83. minutu za Kablove. Žuti kartoni: Nemanja Mladenović, Nikola Ljupković, Petar Ilić (Kablovi) i Marko MiloÅ”ević (Mladost)

KABLOVI:Ā Dubljević, Đorđević, P. Ilić, Lazarević, Ljupković, Aleksić (Tomić), A. Ilić (Zlatković), Bonović, M. Ilić (Dimitrijević), Mladenović (Nikolić), Veljković (Đurić)
MLADOST:Ā Ivanović, Marko MiloÅ”ević, S. Marinković, Božović (Nikolić), Radovanović (Trajković), Milan MiloÅ”ević (Lazarević), Prokić, Ivanović, Stojanović, Bregovljanović (Okičić), Krstić

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Kablovi Mladost
Međusobne utakmice
2020-2021
11.04
16:00
Kablovi
Mladost
1
4
20.09
15:30
Mladost
Kablovi
1
1

Uporedni rezultati

Kablovi
 
Mladost
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
1 (0) Broj nereŔenih 1 (1)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
2 (1) Dati poeni 5 (1)
5 (4) Primljeni poeni 2 (1)
-3 (-3) gol razlika na utakmicama +3 (0)
0% (0%) UspeŔnost 50% (0%)