XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Fudbaleri Senjaka zaslužili pobedu

Fudbaleri Senjaka zaslužili su da osvoje bodove. Igrali su bolje od rivala, propustili brojne prilike, posebno u drugom poluvremenu, što je umnogome pomoglo simpatičnim gostima, skromnog fudbalskog znanja, da na kraju osvoje bod.

 

Kada je Lazar Manić, najzvučnije pojačanje Senjaka, uz Predraga Ivkovića i Darka Vasića, postigao prvi gol, očekivalo se da gostima mreža bude napunjena.

Kako je vreme odmicalo, protivnik se organizovano branio, retko napadajući na gol Tošića. U finšu utakmice, poslednjih dvadestak minuta  igralo se na jedan gol. Redjale su se prilike Osmanovića, Manića, Vasića, Ivkovića, Miše Nikolića.

Nesigurni sudija Milan Turanović iz Kladova poništio je u poslednjim minutima gol domaćinu zbog čega su fudbleri I rukovodstvo Senjaka, rekli bismo, opravdano negodovali.

Ono što je dobro, da ekipa Dragiše Zlatanova iz meča u meč popravlja formu. Radi se o timu sa dosta novih igrača, kojima će, očigledno, biti potrebno vreme da se uigraju.

Da podsetimo u Senjaku igraju fudbaleri koji su ponikli ili igrali u Radničkom. Iskusni kapiten  Stefan Panić, Lazar Manić, Predrag Ivković, Darko Vasić, Oliver Tošić, Uroš Nikolić, Stefan Sokolov, Stefan Osmanović. Tu je i Miša Nikolić, koji je prošle szone bio ubedljivo najbolji strelac.

Treba očekivati da, kako prvenstvo odmiče i ovaj pirotski zonaš igra dobro !

    Zonske lige Zonske lige Zona "Istok" Senjak Polom
    Međusobne utakmice
    2020-2021
    27.03
    15:00
    Polom
    Senjak
    3
    2
    05.09
    16:00
    Senjak
    Polom
    1
    1

    Uporedni rezultati

    Senjak
     
    Polom
    Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
    2 (1) Broj utakmica 2 (1)
    0 (0) Broj pobeda 1 (1)
    1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
    1 (0) Broj poraza 0 (0)
    3 (1) Dati poeni 4 (3)
    4 (1) Primljeni poeni 3 (2)
    -1 (0) gol razlika na utakmicama +1 (+1)
    0% (0%) Uspešnost 50% (100%)
    Nema rezultata