XS
SM
MD
LG

ISTORIJA FK OZREM:

Na inicijativu mestana sela Ozrem,1974.godine osnovan je klub pod istim imenom,
FK ''Ozrem''.Ekipu su cinili mestani Mesne zajednice Ozrem, a svoje utakmice su Bersicima.Od prvih dana je ukljucen u redovno takmicenje u Opstinskoj fudbalskoj ligi.Izgradnjom igralista pored reke Ozremice svoje utakmice FK"Ozrem" igra u svom selu.
Izgradnjom svog igralista nisu stali radovi na obezbedjivanju boljih uslova za takmicenje,pa je devedesetih godina proslog veka isto prosireno, a uradjene su i svlacionice sa tusevima.To se uspelo zahvaljujuci pomoci mestana sela,ali znacajnom donatorstvu Rudija Pešovica,koji vec duzi niz godina radi u Americi.
Fudbalski klub "Ozrem" se sa promenljivim uspehom od svog osnivanja neprekidno takmici u Opstinskoj ligi,a najveci uspesi su svakako osvojena prva mesta u dva navrata sezoni 2000/01, 2001/2002 kao i drugo mesto u Ligi Moravickog okruga, u sezoni 2002/2003. Pioniri FK Ozrem takodje su bili prvaci opstine 2001/2002.
Fudbalski klub "Ozrem" je nosilac razvoja fudbala u ovom delu opstine Gornji Milanovac,i u svoje redove okuplja omladinu iz sela podno Rajca.


Da bi ste mogli da prijavite i popunite informacije o ovom klubu morate biti registrovani i prijavljeni na sajtu.