XS
SM
MD
LG

Prva liga Valjeva: Mladi radnik - Mladost 1:1

Remi mladog radnika i to protiv lidera Prve lige Valjeva! Uspeli su da osvoje bod, a zaslužili su sva tri. Ali, protiv sudija se jednostavno nije moglo. Toliko nekome pomagati da dodje do pobede po svaku cenu odavno nismo videli. Ispada da kukamo, ali, svi koji su bili danas na stadionu mogli su da vide kako ne treba da izgleda suđenje na jednoj utakmici. Pođimo redom. Od samog starta, domaćin je stavio do znanja da nema respekta prema, do ovog kola, lideru na tabeli. Borili su se za svaku loptu kao lavovi, imali i nekoliko prilika, ali pomoćni sudija Petrović "nije dao" da se te prilike i realizuju. I pored toga, sudije ništa nisu mogle u 40. minutu kada je odbijenu loptu glavom u gol gostiju sproveo Milan Čabarkapa, za veliku radost danas brojnih Kolonijaša. Kruna odlične igre domaćina. U nadoknadi vremena (samo sudiji Matiću poznatoj), jednu loptu u šesnaestercu Mladog Radnika, koju je grudima odneo Čabarkapa, glavni sudija Matić je okarakterisao kao igranje rukom i pokazao na jedanaesterac. Lekić šutira, a Bojan Jovanović izlazi kao pobednik . Odmah zatim kraj poluvremena!??? Drugo poluvreme počinje prividnom inicijativom gostiju, ali bez ijedne šanse za gol, sve do 61. minuta. Jednu loptu ubačenu posle prekida, na drugoj stativi, u očiglednoj ofsajd poziciji!! rukom u gol domaćih ubacuje Lekić. Neverovatno ali istinito. Šou sudijske trojke nastavljen je samo tri minuta kasnije. Još jedan penal za goste, kome je prethodilo, samo sudiji Matiću nevidljivo igranje rukom Pavlovića i na taj način dao sebi for i ušao u šesnaesterac Mladog Radnika, gde je pao posle duela sa Đ. Jovanovićem. Ali, danas fantastični Bojan Jovanović vraća pravdu na pravi kolosek. Još jednom je sprečio goste, ovoga puta Pavlovića. Krenuli su "Kolonijaši" atake na gol Mladosti. Prvo Ilić, pa Rade Jovanović, stativa Čabarkape, i još jedan šut Prodanovića koji je golman gostiju izbacio u korner. Rašomonijada sudija kulminirala je pred sam kraj utakmice kada je pomoćnik Vuković (koji ima samo 15 godina i nije mu zameriti neznanje) podigao zastavicu zbog ofsajd pozicije, iako je Rade Jovanović loptu primio duboko na svojoj polovini terena i krenuo sam ka golu gostiju. Da li zbog neke trunke stida ili sta li već, glavni sudija Matić nije uvažio njegovu signalizaciju, ali Jovanović nije uspeo da postigne gol zahvaljujući odličnoj intervenciji golmana Tešić. Još jednom, bravo za fudbalere Mladog Radnika, još jednom su pokazali da imaju "srce kao kuća", i da su jači od svake nepravde.

FK "MLADI RADNIK" - FK "Mladost" Dračić 1:1 (1:0). Stadion: COLONY ARENA. Gledalaca: oko 100 Sudija: Željko Matić ( Valjevo ). Strelci: Čabarkapa u 40. minutu ( Mladi Radnik ), Lekić u 61. minutu (Mladost). Žuti kartoni: Dimitrijević, Todorović, Đ.Jovanović (Mladi Radnik), Selaković, Mojsilović (Mladost).

FK "MLADI RADNIK": B.Jovanović, Čabarkapa, Plećić, Prodanović, Đ.Jovanović, R.Jovanović (od 72.minuta Janković), Jezdimirović, Teofilović ( od 90.minuta Jeremić), Ilić, Todorović, Dimitrijević.
FK "MLADOST": Tešić, Mitrović, Minić, Poznanović, Mojsilović, Selaković, Lekić ( od90.minuta Tešić), Jezdić (od 79.minuta Petrović), Savić, Pavlović, Filipović


Mladi radnik 1 : 1 Mladost
Lukavac 2 : 1 Iskra
Polet 1 : 0 Milenko Pavlović
Mladost (VK) 1 : 2 Kolubara 2
Junior Novo Naselje 2 : 0 Kotešica
Gradac 4 : 1 Zadrugar
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Kolubara 2 15 10 4 1 34
2 Mladost 15 10 3 2 33
3 Iskra 15 10 2 3 32
4 Milenko Pavlović 15 9 3 3 30
5 Polet 15 7 5 3 26
6 Kotešica 15 7 3 5 24
7 Gradac 15 4 6 5 18
8 Junior Novo Naselje 15 5 1 9 16
9 Mladi radnik 15 4 4 7 16
10 Mladost (VK) 15 3 2 10 11
11 Lukavac 15 1 3 11 6
12 Zadrugar (-1) 15 1 2 12 4