XS
SM
MD
LG

Olimpizam: "As osigranje" za Rio 2016.

Kompanija „As osiguranje“ pridružila se sponzorskom pulu Olimpijskog komiteta Srbije „Mi smo tim za Rio 2016“ i postala srebrni sponzor OKS i zavnično osiguranje olimpijskog tima Srbije.

Ugovor su potpisali Sandi Pecić, generalni direktor „As osiguranja“ i Vlade Divac predsednik Olimpijskog komiteta Srbije da bi, potom, Vilim Jakob Vesterlaken, član uprave „Adriatik Sklovenika“ čiji je AS osiguranje član, uručio polise putnog zdravstvenog osiguranja sa asistencijom u inostrantvu prisutnim sportistima učesnicima u programu „Rio 2016“: olimpijskoj šampionki tekvondoki Milici Mandić, plivaču Velimiru Stjepanoviću, kajakašima Marku Novakoviću, Marku Tomićeviću, sestrama Oliveri i Nikolini Moldovan, rvačima Aleksandru

Maksimoviću i Davoru Štefaneku i tekvondistima Damiru Fejziću i Dragani Gladović.

Kao kompanija koja raste i koja se pozicionira na tržištu Srbije, „AS osiguranje“ je odlučilo da se već na početku Olimpijskog ciklusa Rio 2016 priključi sponzorskom pulu Olimpijskog komiteta Srbije. Osnivač „AS osiguranja“, kompanija „Adriatik Slovenika“, već ima olimpijsko iskustvo jer je već dugi niz godina jedan je od većih sponzora Olimpijskog komiteta Slovenije.

Generalni direktor „AS osiguranja“ Sandi Pecić istakao je:

- Ponosan sam što je „AS osiguranje“ u Srbiji sa Olimpijskim komitetom Srbije pronašlo zajednički interes i što ćemo imati priliku da damo svoj doprinos srpskom sportu, ali i razvoju olimpizma u Srbiji.

Predsednik OKS Vlade Divac je poželeo novom partneru dobrodošlicu u olimpijsku porodicu u Srbiji:

- U kompaniji „AS osiguranje“ dobili smo partnera koji već poznaje vrednost olimpijskog brenda i sa nama deli olimpijske ideje i principe. Siguran sam da ćemo zajedno napraviti nove značajne korake u širenju olimpijske ideje i promovisanju olimpizma u Srbiji. Zahvaljujem se što su prepoznali sport kao pravo mesto za ulaganje, ali i važnost podrške našim sportistima u prvoj godini novog olimpijskog ciklusa i što su odlučili da se već sada pridruže našem timu za Rio.

Kompaniji „AS osiguranje“ zahvalila se olimpijska šampionka Milica Mandić:

- U ime svojih kolega i drugova iz olimpijskog tima zahvaljujem se „AS osiguranju“ što su odlučili da nas podrže i da budu uz nas na našem putu ka novom olimpijskom iskustvu i, nadam se, novim olimpijskim uspesima. Verujem da ćemo i u Riju imati povoda za zajedničko slavlje.

Divac je poklonio Peciću i Vesterlakenu majice Olimpijskog tima Srbije sa znakom „AS osiguranja“ i logom Olimpijskih igara u Riju 2016.